[single_post_category_name]

Vafler med bærskum

Vi ELSKER vafler – i alle afskygninger. Man kan både lave de sunde til frokosten, de lidt sødere til den hyggelige morgenstund, eller også kan du bare gå all in og lave disse lækre dessertvafler. Opskriften har ALT det vi godt kan lide: vafler, bær og flødeskum! 

Sådan gør du: Rør alle ingredienserne til vaflerne godt sammen, med et piskeris. Tænd dit vaffeljern, og kom en skefuld vaffeldej på. Fortsæt sådan med alle 10 vafler. Imens du laver dine vafler kan du lave din bærskum.

Start med at tage husblas i rigelig koldt vand i ca. 10 min. Kog nu dine bær i en gryde ved lav varme.. Når dine bær er møre, sier du bærsaften i en skål (det er saften du skal bruge). Pisk nu flødeskum og si herefter flormelis i. Når din bærsaft er fingervarm tilsættes husblas, og der røres til husblassen er smeltet. Kom nu en spsk. flødeskum op i bærsaften og rør. Vend nu bærsaften i resten af flødeskummen. Stil din bærskum på køl i 30 min.

Når bærskummen har sat sig, og vaflerne er færdige, er de klar til servering. Kom din bærskum i en sprøjtepose ned en stjernetyl og sprøjt som du ønsker på dine vafler.. Pynt yderligere med bær-dust, friske brombær og skovsyre.

Velbekomme!

TIP

Opskriften på bærskum skal fordobles hvis du er til meget 😉

Psst! Du kan  også læse flere af Sophies opskrifter på hendes blog eller find hende på Instagram og bliv inspireret til flere lækkerier! 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide