[single_post_category_name]

Rouladekage med friske brombær og hvid chokolade

Denne rouladekage med skum af friske brombær skriger sommer, sol og lune minder, og for lige at gøre den lidt mere uimodståelig, så skal den pyntes med hvid chokolade. What’s not to like? Vi ved i hvert fald godt, hvilket projekt vi kaster os over i køkkenet i weekenden!  

Sådan gør du

Rouladekagen:

Pisk æg og sukker luftig

Vend herefter hvedemel, mandelmel, bagepulver og vaniljesukker i og slut af med at tilsætte vandet

Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i bunden af ovnen ved 250 grader i 5-6 minutter

Lad rouladekagen køle helt af inden du arbejder videre med den

LÆS OGSÅ: Rabarbersnurrer – den perfekte weekendskage

Fyldet af brombær:

Kom husblas i en skål med rigeligt koldt vand i 10 minutter

Kog nu bærrene ved lav varme til de er møre

Lad bærmassen køle af til den er fingervarm

Vrid nu husblas for vand, og rør den ud i bærrene

Pisk nu flødeskummet, si flormelis heri og vend

Kom nu en spsk. flødeskum i bærrene, og rør til massen er jævn

Hæld nu resten af bærrene med al flødeskummet og vend forsigtigt

LÆS OGSÅ: Farverig cookie med hindbærmousse

Samling af kagen:

Du skal nu løsne kagen fra bagepapiret

Smør nu bærskummet på og rul kagen som en roulade

Temperer den hvide chokolade, og smør den på rouladen

Drys nu med mandelflager og pynt yderligere med halverede friske brombær og skovsyrer

Velbekomme!

Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter eller finde hendes opskrifter på Sophies blog Fillosophie. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Bettina

    Hvor mange personer gætter du på der er til ?

    1. Cecilie Wig

      Hej Bettina,
      Vi vil gætte på, at der er til omkring 8 personer i denne lækre kage 🙆‍♀️
      Kh Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide