Denne rouladekage med skum af friske brombær skriger sommer, sol og lune minder, og for lige at gøre den lidt mere uimodståelig, så skal den pyntes med hvid chokolade. What’s not to like? Vi ved i hvert fald godt, hvilket projekt vi kaster os over i køkkenet i weekenden!
Sådan gør du
Rouladekagen:
Pisk æg og sukker luftig
Vend herefter hvedemel, mandelmel, bagepulver og vaniljesukker i og slut af med at tilsætte vandet
Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i bunden af ovnen ved 250 grader i 5-6 minutter
Lad rouladekagen køle helt af inden du arbejder videre med den
LÆS OGSÅ: Rabarbersnurrer – den perfekte weekendskage
Fyldet af brombær:
Kom husblas i en skål med rigeligt koldt vand i 10 minutter
Kog nu bærrene ved lav varme til de er møre
Lad bærmassen køle af til den er fingervarm
Vrid nu husblas for vand, og rør den ud i bærrene
Pisk nu flødeskummet, si flormelis heri og vend
Kom nu en spsk. flødeskum i bærrene, og rør til massen er jævn
Hæld nu resten af bærrene med al flødeskummet og vend forsigtigt
LÆS OGSÅ: Farverig cookie med hindbærmousse
Samling af kagen:
Du skal nu løsne kagen fra bagepapiret
Smør nu bærskummet på og rul kagen som en roulade
Temperer den hvide chokolade, og smør den på rouladen
Drys nu med mandelflager og pynt yderligere med halverede friske brombær og skovsyrer
Velbekomme!
Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter eller finde hendes opskrifter på Sophies blog Fillosophie.
Dette indlæg har 2 kommentarer
Hvor mange personer gætter du på der er til ?
Hej Bettina,
Vi vil gætte på, at der er til omkring 8 personer i denne lækre kage 🙆♀️
Kh Team ChriChri