Vaniljekranse

Ingredienser

200 g. smør

Lidt mere end en knivspids salt

185 g. sukker

1 spsk. Vaniljesukker med top

5 tsk. Stødt ingefær

1 æg (XL)

250 g. hvedemel

75 g. mandler

Antal: ca. 30 stk

Sådan gør du:

Start med at blende mandlerne til mandelmel.

Ælt smør, salt, ingefær, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.

Pisk herefter ægget i med en elpisker.

Tilføj nu mandelmel og hvedemel, og ælt dejen sammen.

Kom nu dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, og form dine vaniljekranse på en bageplade, beklædt med bagepapir. Dejen er hård, så hav tålmodighed med at sprøjte den ud af sprøjteposen.

Bag vaniljekransene i midten af ovnen på 200 grader i 11 min (til de er let gyldne).

Når kagerne er bagt færdig tages de over på en kold bageplade/rist for at køle af (hvis de bliver på den varme bageplade “bager” de videre, og bliver hårde.

 

Velbekomme!

Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter eller finde hendes opskrifter på Sophies blog Fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og