Vaniljekranse

Ingredienser

200 g. smør

Lidt mere end en knivspids salt

185 g. sukker

1 spsk. Vaniljesukker med top

5 tsk. Stødt ingefær

1 æg (XL)

250 g. hvedemel

75 g. mandler

Antal: ca. 30 stk

Sådan gør du:

Start med at blende mandlerne til mandelmel.

Ælt smør, salt, ingefær, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.

Pisk herefter ægget i med en elpisker.

Tilføj nu mandelmel og hvedemel, og ælt dejen sammen.

Kom nu dejen i en sprøjtepose med stjernetyl, og form dine vaniljekranse på en bageplade, beklædt med bagepapir. Dejen er hård, så hav tålmodighed med at sprøjte den ud af sprøjteposen.

Bag vaniljekransene i midten af ovnen på 200 grader i 11 min (til de er let gyldne).

Når kagerne er bagt færdig tages de over på en kold bageplade/rist for at køle af (hvis de bliver på den varme bageplade “bager” de videre, og bliver hårde.

 

Velbekomme!

Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter eller finde hendes opskrifter på Sophies blog Fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har