Fredagsopskrift: Eggnog

Ingredienser

4 pasteuriserede æggeblommer

3 ¾ pasteuriserede æggehvider

1 dl. Sukker

1.5 tsk. Vaniljesukker

2 dl. Mørk rom

2 dl. Sødmælk

1 knivspids kardemomme

Lidt kanel

Selvom juleaften allerede er bag os, må man gerne fortsætte med at nyde lidt af julens goder.
Så her får I en super let opskrift på eggnog til ca. 4 personer

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og æggehvider sammen.

Rør herefter vaniljesukker og sukker sammen i en skål, og tilsæt lidt af gangen i æggeblandingen, imens der stadigvæk piskes.

Pisk til blandingen er let skummet.

Tilsæt nu rom og sødmælk, og herefter kardemomme og kanel.

Lad din eggnog stå på køl i en times tid.

Inden servering røres der rundt i din eggnog, og så er den klar til at blive nydt. Drys evt. lidt kanel på toppen.

Velbekomme!

 

Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter eller finde hendes opskrifter på Sophies blog Fillosophie

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og