4 pasteuriserede æggeblommer
3 ¾ pasteuriserede æggehvider
1 dl. Sukker
1.5 tsk. Vaniljesukker
2 dl. Mørk rom
2 dl. Sødmælk
1 knivspids kardemomme
Lidt kanel
Selvom juleaften allerede er bag os, må man gerne fortsætte med at nyde lidt af julens goder.
Så her får I en super let opskrift på eggnog til ca. 4 personer
Sådan gør du
Pisk æggeblommer og æggehvider sammen.
Rør herefter vaniljesukker og sukker sammen i en skål, og tilsæt lidt af gangen i æggeblandingen, imens der stadigvæk piskes.
Pisk til blandingen er let skummet.
Tilsæt nu rom og sødmælk, og herefter kardemomme og kanel.
Lad din eggnog stå på køl i en times tid.
Inden servering røres der rundt i din eggnog, og så er den klar til at blive nydt. Drys evt. lidt kanel på toppen.
Velbekomme!
Du kan følge Sophies Instagramprofil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre retter eller finde hendes opskrifter på Sophies blog Fillosophie.