Sådan laver du dejen:

Varm mælk og smør i en gryde til det er fingervarmt.

Det er vigtigt at det ikke bliver for varmt!

I en skål smuldres gør, og lunet smør/mælk hæles i.

Rør til gæren er opløst.

Tilsæt nu sukker, salt, kardemomme, vaniljesukker og æg.

Hæld nu melet i lidt af gangen.

Dejen skal være glat og smidig, og lige kunne slippe dine fingre – så er dejen klar.

Ælt dejen i 5-10 min, gerne på røremaskine.

Lad dejen hæve med et viskestykke over i en time. 

Læs også: Cremé By Nimb: Københavns nye Instagram-venlige café

 

Sådan laver du remoncen:

Når du skal lave remoncen blander du alle ingredienser sammen i en gryde, og lader det smelte ved lav varme.

Lad det køle af inden du tager det i brug. 

Rul din færdighævet dej ud på et meldrysset bord  og smør herefter remoncen på.

Fold dejen på midten. Skær nu 10 strimler.

Når de 10 strimler er skåret, særes nu et snit i hver af strimlerne, så kun et par cm gør at strimlen ikke er skåret i to.

Flet nu de to strimler, og rul den som et “sneglehus”.

Kom snurrerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 25 min.

Når snurrerne er efterhævet, pensles de med æg.

Drys evt. med sukker/ perlesukker.

Bag dine brunsvigersnurrer i ovnen ved 200 grader i 15-20 min.

 

Velbekomme! 

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide