Vejrudsigten siger sol, sol og atter sol, og så må man jo godt spise IS!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!
Opskrift på ispinde (ca. 10 stk.)
Sådan gør du:
Pisk fløden til flødeskum og rør herefter kondenseret mælk i.
Tilføj nu kaffearoma og vaniljesukker. Rør til massen er jævn.
Kom nu isen i dine isforme.
Tilføj en smule karamelsovs og hakket mørk chokolade, og tryk det forsigtigt ned i isen.
Skrab nu hen over isformene med en kagespartel, for at få overskydende is væk.
Lad isen stå på frys i 3-5 timer.
Når isen er ved at være færdig, tempereres karamelchokoladen.
Når chokoladen er tempereret tilsættes de hakkede hasselnødder og der røres.
Kom nu chokoladen i et højt glas (med plads til en ispind i), og dyp dine ispinde en af gangen.
Kør dem forsigtigt af på kanten, inden du kommer dem på et stykke bagepapir, med et skærebræt under.
Stil isene på frost igen, indtil de har sat sig/til de skal serveres.
Velbekomme!