Hjemmelavede ispinde

Ingredienser 

500 ml. piskefløde

1 dåse kondenseret mælk

Kaffearoma (smag selv til)

1 tsk. vaniljesukker

Karamelsovs

Hakket mørk chokolade – jeg anbefaler Special Blend – dark 88 fra Peter Beier chokolade

500 g. hvid chokolade med karamelsmag fra Odense Marcipan (anden chokolade kan også bruges)

1 håndfuld finhakkede hasselnødder

Yderligere:

Isforme i silikone

Ispinde

Vejrudsigten siger sol, sol og atter sol, og så må man jo godt spise IS!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Opskrift på ispinde (ca. 10 stk.)

Sådan gør du:

Pisk fløden til flødeskum og rør herefter kondenseret mælk i.

Tilføj nu kaffearoma og vaniljesukker. Rør til massen er jævn.

Kom nu isen i dine isforme.

Tilføj en smule karamelsovs og hakket mørk chokolade, og tryk det forsigtigt ned i isen.

Skrab nu hen over isformene med en kagespartel, for at få overskydende is væk.

Lad isen stå på frys i 3-5 timer.

Når isen er ved at være færdig, tempereres karamelchokoladen.

Når chokoladen er tempereret tilsættes de hakkede hasselnødder og der røres.

Kom nu chokoladen i et højt glas (med plads til en ispind i), og  dyp dine ispinde en af gangen.

Kør dem forsigtigt af på kanten, inden du kommer dem på et stykke bagepapir, med et skærebræt under.

Stil isene på frost igen, indtil de har sat sig/til de skal serveres.

 

Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum