Opskrift på laktosefri solskins-sommer-snitter

Ingredienser

100 g. Frugtbar fra Naturli’ (man kan også bruge almindeligt smør, hvis man ønsker den mindre sødlig og med laktose) 

150 g. revet marcipan 

100 g. flormelis

200 g. hvedemel 

1 æg 

Mandelflager

Rabarbermarmelade 

Flormelis og rød frugtfarve til glasur 

Evt. hornvioler til pynt 

Opskrift til ca. 6 stk. snitter

Sådan gør du: 

Ælt mel, frugtbar, flormelis og revet marcipan sammen.

Tilføj æg, og ælt det hele sammen.

Kom dejen i en frysepose, og stil den på køl i 30-40 min.

Når din dej har været på køl i 30-40 min. rulles den ud på et stykke bagepapir.

Kom lidt mel på kagerullen inden du ruller, så dejen ikke sætter sig fast.

Smør herefter marmeladen ud på dejen.

Fold nu dejen ind over sig selv, og drys herefter med mandelflager.

Kom snitten i ovnen og bag den ved 200 grader i 15-20 min.

Når din snitte er færdigbagt, lader du den kort

køle af, inden du skærer den ud i mindre stykker.

Lad dine snitter køle helt af inden du pynter.

Kom glasur på dine snitter, og evt. et par hornvioler.

 

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet