100 g. Frugtbar fra Naturli’ (man kan også bruge almindeligt smør, hvis man ønsker den mindre sødlig og med laktose)
150 g. revet marcipan
100 g. flormelis
200 g. hvedemel
1 æg
Mandelflager
Rabarbermarmelade
Flormelis og rød frugtfarve til glasur
Evt. hornvioler til pynt
Opskrift til ca. 6 stk. snitter
Sådan gør du:
Ælt mel, frugtbar, flormelis og revet marcipan sammen.
Tilføj æg, og ælt det hele sammen.
Kom dejen i en frysepose, og stil den på køl i 30-40 min.
Når din dej har været på køl i 30-40 min. rulles den ud på et stykke bagepapir.
Kom lidt mel på kagerullen inden du ruller, så dejen ikke sætter sig fast.
Smør herefter marmeladen ud på dejen.
Fold nu dejen ind over sig selv, og drys herefter med mandelflager.
Kom snitten i ovnen og bag den ved 200 grader i 15-20 min.
Når din snitte er færdigbagt, lader du den kort
køle af, inden du skærer den ud i mindre stykker.
Lad dine snitter køle helt af inden du pynter.
Kom glasur på dine snitter, og evt. et par hornvioler.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!