Simpel sød crumble

100 g. mel

125 g. koldt smør

100 g. marcipan

80 g. sukker

1 tsk. Vaniljesukker

1 håndfuld finthakket hasselnødder/mandler

En håndfuld frosne hindbær

1 bakke friske jordbær

1 bakke friske hindbær

Vaniljeskyr/yoghurt

Evt. violer til pynt

Sådan gør du:

Ælt mel, smør, marcipan, sukker, vaniljesukke og finthakket hasselnødder/mandler sammen i en skål.

Kom nu dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, i små “klumper” fordelt på hele bagepladen.

Drys med frosne hindbær.

Bag din crumble i ca. 15 min ved 180 grader.

Når din crumble er færdigbagt lader du den kort køle af, inden du hakker den i mindre stykker.

Skær nu jordbær og hindbær ud i din ønskede størrelse.

Find et par serveringsglas og kom skiftevis crumble, vaniljeskyr/yoghurt og friske bær i lag (se billeder for inspiration).

Pynt evt. med violer på toppen.

 

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive