100 g. mel
125 g. koldt smør
100 g. marcipan
80 g. sukker
1 tsk. Vaniljesukker
1 håndfuld finthakket hasselnødder/mandler
En håndfuld frosne hindbær
1 bakke friske jordbær
1 bakke friske hindbær
Vaniljeskyr/yoghurt
Evt. violer til pynt
Sådan gør du:
Ælt mel, smør, marcipan, sukker, vaniljesukke og finthakket hasselnødder/mandler sammen i en skål.
Kom nu dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, i små “klumper” fordelt på hele bagepladen.
Drys med frosne hindbær.
Bag din crumble i ca. 15 min ved 180 grader.
Når din crumble er færdigbagt lader du den kort køle af, inden du hakker den i mindre stykker.
Skær nu jordbær og hindbær ud i din ønskede størrelse.
Find et par serveringsglas og kom skiftevis crumble, vaniljeskyr/yoghurt og friske bær i lag (se billeder for inspiration).
Pynt evt. med violer på toppen.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!