Simpel sød crumble

100 g. mel

125 g. koldt smør

100 g. marcipan

80 g. sukker

1 tsk. Vaniljesukker

1 håndfuld finthakket hasselnødder/mandler

En håndfuld frosne hindbær

1 bakke friske jordbær

1 bakke friske hindbær

Vaniljeskyr/yoghurt

Evt. violer til pynt

Sådan gør du:

Ælt mel, smør, marcipan, sukker, vaniljesukke og finthakket hasselnødder/mandler sammen i en skål.

Kom nu dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, i små “klumper” fordelt på hele bagepladen.

Drys med frosne hindbær.

Bag din crumble i ca. 15 min ved 180 grader.

Når din crumble er færdigbagt lader du den kort køle af, inden du hakker den i mindre stykker.

Skær nu jordbær og hindbær ud i din ønskede størrelse.

Find et par serveringsglas og kom skiftevis crumble, vaniljeskyr/yoghurt og friske bær i lag (se billeder for inspiration).

Pynt evt. med violer på toppen.

 

Velbekomme!

Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Klatkager

Ingredienser:Antal: 12 stk Sværhedsgrad: Nem Redskaber: Skål, pande og paletkniv Klatkager: 500 g kogt kold risengrød 5 æg 2 spsk sukker 2 tsk vaniljepasta 150

Gæstedrink: Infinity G/T

Ingredienser4 cl Tanqueray London Dry 1 l Infinity Tonic 50 g agurkeskrald 50 g citronskal 100 g sukker 12 tørrede laurbærblade Laurbærblade Saft fra 1-2