[single_post_category_name]

Pynt-selv julesmåkager

Det hyggeligste ved julen er julebag og producering af julekonfekt og ikke mindst pyntning af alle julekagerne. Disse julesmåkager smager så godt, og så er de perfekte til at pynte med glasur og krymmel. Så tag børnene med i køkkenet, og få nogle skønne timer med bagning og pytning af småkagerne. Både børn og vokse vil elske det!

LÆS OGSÅ: Chokoladetrøfler med julesmag

Sådan gør du: 

Pisk smør og sukker luftigt, tilsæt herefter ægget og pisk videre. I en anden skål blandes det tørre – start med 200 g mel. Pisk det tørre ned i det våde og pisk til melet er samlet med det våde. Tilsæt herefter lidt mel af gangen til at dejen er blød uden at være klistret. Pak kagedejen ind i folie og sæt den på køl et par timer eller natten over. Efter køl, tages dejen ud og hviler ca 30 minutter til den skal rulles. Rul herefter kagedejen ud i ca. 0,3-0,5 cm og udstik dejen i ønskede forme. Bag kagerne i ovnen ved 190 grader i 8-10 minutter. Afkøl julesmåkagerne og pynt med glasur lavet af æggehvider og flormelis. Hæld lidt af æggehviderne i af gangen, og rør rundt til en fast konsistens. Pynt eventuel med festlig og julet krymmel.

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide