Den søde tand

De lækreste havregrynscookies med chokolade og nødder 

De lækreste havregrynscookies med chokolade og nødder 
Ingredienser

(Ca. 28 stk.)

215 g smør

180 g brun farin

120 g alm sukker

2 æg

1 tsk Kanel

1 tsk natron

1/2 tsk salt

220 g mel

250 g havregryn

40 g valnødder

115 g chokolade

 

Cookies er altid et hit hos min familie! Om det er med chokolade, havregryn, nødder eller andet godt, så er det et HIT! Denne opskrift indeholder alle tre ingredienser, og smager himmelsk. I denne opskrift er der et lille strejf af kanel i. Er man ikke til kanel, kan man selvfølgelig droppe dette og de smager fantastisk alligevel. Kagerne er perfekte til en lille kop kaffe og til den søde tand. Nemme og hurtige – mums siger jeg bare!

LÆS OGSÅ: Nem chokoladeis med brownie & sprøde valnødder

Sådan gør du

1. Pisk smør og sukker luftig i en skål. Tilsæt herefter et æg af gangen til massen er luftig og lysebrun.

2. I en anden skål mikses mel, salt og natron sammen. De tørre ingredienser tilsættes smørmassen.

3. Tilsæt til sidst havregryn, nødder og chokolade og sæt dejen på køl i 30 minutter.

4. Tænd ovnen på 180 grader og form kugler af cookiedej på en bageplade, og bag cookies i 7-9 minutter til de er gyldne.

5. Lad dem afkøle og nyd!

Velbekomme!

LÆS OGSÅ: Lemon-kokosbidder

Du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *