Den søde tand

Lækre blåbærmuffins med friske blåbær

Lækre blåbærmuffins med friske blåbær
Ingredienser

(Ca. 25 stk)

2 æg

2,5 dl mælk

1 dl olie

300 g sukker

1 tsk vaniljepaste

325 g mel

1,5 tsk bagepulver

1/4 tsk salt

180 g blåbær 1 spsk mel

Sommeren er over os, og det samme er blåbær på blåbærbuskene lige nu. Det bugner med blåbær, og det er tid til at bruge dem fornuftigt i selvfølgelig – KAGE. Opskriften her er sød og frisk med de fine nye blåbær. Frosne kan selvfølgelig også bruges, hvis du ikke har friske blåbær. Disse simple blåbærmuffins er lette at lave, og det tager ikke lang tid fra du går i gang, til du har en blåbærmuffin foran dig. Opskriften her giver en masse lækre blåbærmuffins lige til at forkæle familien med. Mums siger jeg bare!

LÆS OGSÅ: Himmelsk brownie med chokolade og nødder

Sådan gør du:

– Bland æg og mælk sammen i en skål.

– Tilsæt sukker, olie og vaniljepaste til alt er samlet

– I en anden skål blandes mel, salt og bagepulver.

– Si det tørre i blandingen og miks rundt til melet er indblandet i dejen.

– Bland blåbær med en spsk mel. Dette gør, at blåbæerne ikke falder til bunden.

– Vend blåbær i dejen.

– Fyld muffinsforme 3/4 til kanten, og bag blåbærmuffinsne ved 200 grader i 15-18 minutter – til gyldne.

– Afkøl, og spis!

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *