Den søde tand

Himmelsk brownie med chokolade og nødder

Himmelsk brownie med chokolade og nødder
(Artiklen indeholder reklamelinks)
Ingredienser

(12 stk)

120 g smør

120 g chokolade til smeltning

320 g sukker

3 æg

150 g mel

1 tsk vanilje

1/4 tsk natron

2 spsk kakao

150 g chokolade, hakket til topping og stykker i kagen

30 g mandler til topping

Hvad er bedre end en god, (ja, undskyld udtrykket) snasket og smagfuld brownie? En brownie med ekstra chokolade og nødder på! Denne lækre brownie med nødder og chokolade er perfekt til en god fredagstreat sammen med familien, og er yderst simpel at lave. Den har godt af at køle af, til den har sat sig – men hvem siger, man kan vente så længe?! Et godt tip er at sætte den på frys, så går det meget hurtigere. Mangler du en lækker brownie til gæsterne i aften, så kast dig over denne lækre opskrift – du vil ikke fortryde.

LÆS OGSÅ: De lækreste havregrynscookies med chokolade og nødder 

 

Sådan gør du: 

Smelt chokolade og smør i en gryde

Tilsæt sukker og rør rundt

Tilsæt herefter et æg af gangen til chokolademassen

I en skål blandes mel, vanilje, natron og kakao

Si det tørre ned i chokoladeblandingen og rør rundt til ensartet masse

Hak chokoladen og tilsæt 100 g af chokoladen til browniedejen

Beklæd en kvadratisk (ca 22×22) form med bagepapir og hæld browniedejen heri

Hak mandler og drys ovenpå browniedejen med den resterende chokolade

Bag brownien ved 175 grader i 25 minutter (OBS: brownien skal være blød i midten, da den helst skal være snasket og blød)

Stil brownien på køl i ca. 2 timer til den har sat sig

Skær den ud i passende stykker og server!

LÆS OGSÅ: Yoghurt-skum med bagte vanilje-rababer

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *