De sødeste mini-pandekager

Ingredienser
• 2 æg
• 1.5 banan
• 1 dl. Mel
• 1 dl. Havregryn
• 0.5 tsk. Kardemomme
• 0.5 tsk. Vanilje paste
• 1 dl. Mælk
• 1 knivspids salt
Yderligere
• Smør til stegning
• Bananer, blåbær og sirup til topping

Start din weekend med disse adorable pandekager i mini-størrelse som er lige til at hapse.

Sådan gør du: 

Varm din pande op med en smule smør på.

Blend alle ingredienserne med en stavblender til dejen er helt ensartet og jævn.

Kom din dej i en sprøjtepose, så det er lettere for dig at dosere de små pandekager. Kom nu de små klatter pandekagedej på din varme pande og steg pandekagerne til de er gyldne på hver side.

Gentag til din dej er brugt op.

Server dem med blåbær, banan i skiver og sirup. Velbekomme!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.