[single_post_category_name]

Lun cookie-kage med to slags chokolade

Lun cookie-kage med to slags chokolade

Chocolate chip cookies er noget alle kan lide! Det bedste ved en cookie er, når den er sprød uden på og blød indeni! Denne cookie dough er lavet til en stor cookie-kage skåret ud i små bidder. Cookie-kagen er lidt underbagt, hvilket gør den ekstra smovset indeni! Den kan serveres både direkte fra ovnen, så er den ekstra blød – eller lun, hvor den har sat sig lidt. Jeg foretrækker, at man bager den, og lader den sætte sig 10-15 minutter og serverer den herefter. Det smarte er, at du kan forberede cookie dough’en flere dage forinden, hvilket faktisk bare gør kagen endnu bedre! Kagen bliver desuden bestemt ikke ringere af en lille kugle is til! En perfekt sød fredagsdessert, hvis du spørger mig. 

LÆS OGSÅ: Den bedste gulerodskage med frosting

Sådan gør du:

Bland sukker og smør og pisk det til luftig masse, hvorefter du pisker et æg i af gangen.

Tilsæt herefter alle tørre ingredienser: mel, natron og salt og pisk det sammen.

Vend tilsidst chocolate chips i cookie dejen.

Sæt nu cookie-dejen i køleskabet i 48-72 timer. Så får du en dejlig chewy cookie. Mindre tid (et par timer) kan også gøre det, men jeg vil anbefale at gøre det i god tid, så dejen kan sætte sig.

Kom cookie dough i en form med bagepapir. Dejen skal cirka være 2 cm. tyk – den hæver en smule.

Bag cookie-kagen ved 190 grader i ca. 15 minutter til den er gylden.

Lad cookie-kagen køle af i 10-15 minutter, og skær den herefter ud i de ønskede stykker og server.

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide