Hjemmelavet koldskål

Hjemmelavet koldskål
Ingredienser

(2 personer)

2 æggeblommer

2 spsk sukker

1 tsk vaniljepaste (en flydende pasta med vaniljekorn) alternativt vaniljesukker

5 dl kærnemælk

Kammerjunker

Friske jordbær

Jeg elsker hjemmelavet koldskål lavet på en æggesnaps og kærnemælk. Det smager af barndom for mig, hvor vi oftest fik hjemmelavet koldskål. En hjemmelavet koldskål er virkelig nem at lave, og så smager den jo bare helt fantastisk. Hvis man er til citronsmag, er det jo bare at tilføje det, men jeg er mest til uden. Koldskål kan for mig bruges både til morgenmad, frokost, snack, aftensmad og dessert – sikke en multiret! Og hvis man så topper sin koldskål med både kammerjunker og friske jordbær, så bliver det vidst ikke meget bedre, vel? Her er opskriften, mon ikke du skal lave den i dag? 

Sådan gør du:

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljepaste til en luftig æggesnaps. Pisk herefter kærnemælken i æggesnapsen så du får en dejlig luftig koldskål. Spis evt. den hjemmelavede koldskål med kammerjunker og jordbær!

MUMS  og god solskinsdag.

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og