Frisk sommerdessert: Appelsincurd med marengs

Ingredienser

Appelsincurd

Saft fra 2 appelsiner

Skal fra 1 appelsin

90 g sukker

40 g smør

2 æg

Marengs

1 æggehvide

30 g sukker

1 tsk vanillesukker

En rigtig sommerdessert er en frisk og sommerlig en af slagsen. Denne appelsincurd er både frisk og syrlig på samme tid, og så har den en ekstra sødme med marengsdutterne. Den er nem at lave, og den perfekte dessert til gæsterne en dejlig sommeraften. Nyd den skønne og friske dessert, god weekend!

LÆS OGSÅ: Jordbærkage med vaniljecreme

Sådan gør du

Appelsincurd

Bland appelsinsaft og -skal i en gryde med sukker og smør. Varm disse ingredienser op til lige under kogepunktet. Tilsæt herefter et æg af gangen, hvor du pisker godt rundt, til det til sidst begynder at tykne til en let, blød curd. Hæld appelsincurden på glas, og lad dem køle helt ned inden de pyntes.

Marengs og pynt

Pisk æggehvider og sukker til en fast masse. Kom din marengs på sprøjtepose med en rund tyl, og sæt dutter på den nedkølede appelsincurd. Pynt med pynt efter eget ønske og server.

Tip: Brænd evt overfladen af din marengs med en brænder – det giver en skøn smag!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet