[single_post_category_name]

Chokoladetrøfler med julesmag

December er godt i gang og det betyder mørkere og koldere tider og ikke mindst forberedelse af konfekt til julen. Disse lækre chokolade trøfler med julesmag er en perfekt lille haps, som er nem at servere for gæsterne en mørk og kold aften. De tager ikke længere end maks 10-15 minutter at lave og smager de bare så vanvittig godt! Så er du fan af chokolade og gerne en chokolade af den tunge slags, så skal du klart gå i gang med denne lækre opskrift på chokolade trøfler med julesmag.

LÆS OGSÅ: Guide: Hvilken gryde passer til dit køkken?

Sådan gør du:
Hak den mørke chokolade i fine stykker og kom i den skål. Varm herefter fløden og glucose sirup, i en gryde, op til lige under kogepunktet. Tilsæt kanel i den varme fløde. Hæld nu fløden over chokoladen og lad den stå et minut. Rør herefter i cirkulære bevægelser i bunden af skålen til chokoladen bliver tyk og blank. Beklæd en firkantet form med bagepapir og kom chokolademassen i formen. Sæt chokoladen på køl natten over (eller 3-4 timer). Efter afkøling skæres chokolademassen ud i firkanter. I en skål blandes kakao og kanel og chokoladestykkerne trilles heri. Nyd chokolade trøflerne med en god kop kaffe eller te.

Velbekomme!

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide