Hvad er bedre end en god, (ja, undskyld udtrykket) snasket og smagfuld brownie? En brownie med ekstra chokolade og nødder på! Denne lækre brownie med nødder og chokolade er perfekt til en god fredagstreat sammen med familien, og er yderst simpel at lave. Den har godt af at køle af, til den har sat sig – men hvem siger, man kan vente så længe?! Et godt tip er at sætte den på frys, så går det meget hurtigere. Mangler du en lækker brownie til gæsterne i aften, så kast dig over denne lækre opskrift – du vil ikke fortryde.
LÆS OGSÅ: De lækreste havregrynscookies med chokolade og nødder
Sådan gør du:
Smelt chokolade og smør i en gryde
Tilsæt sukker og rør rundt
Tilsæt herefter et æg af gangen til chokolademassen
I en skål blandes mel, vanilje, natron og kakao
Si det tørre ned i chokoladeblandingen og rør rundt til ensartet masse
Hak chokoladen og tilsæt 100 g af chokoladen til browniedejen
Beklæd en kvadratisk (ca 22×22) form med bagepapir og hæld browniedejen heri
Hak mandler og drys ovenpå browniedejen med den resterende chokolade
Bag brownien ved 175 grader i 25 minutter (OBS: brownien skal være blød i midten, da den helst skal være snasket og blød)
Stil brownien på køl i ca. 2 timer til den har sat sig
Skær den ud i passende stykker og server!
LÆS OGSÅ: Yoghurt-skum med bagte vanilje-rababer
Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe