Chokoladepandekager med topping

Ingredienser:

Ca. 20 stk.

Pandekager:
Ca. 300 g. hvedemel
8 spsk. sukker
2 spsk. vaniljesukker
6 dl. mælk
6 æg
2 tsk. kardemomme
2 spsk. kakaopulver
Yderligere: Smør til stegning

Topping:
Vaniljeis, skyr, eller hvad du er til
Pærer
Brombærstøv
Skovsyrer
Eller hvad du ellers lyster – kun fantasien sætter grænser!

Elsker du også pandekager? Så prøv disse, der har fået et twist af chokolade og lækker topping.

LÆS OGSÅ: Fastelavnsboller med pistaciefyld og festlig beklædning
Sådan gør du:

Pisk alle ingredienserne sammen med en elpisker. Lad dejen stå i køleskabet i 20 minutter inden stegning. Herefter er dejen klar til brug. Rør lidt dejen i den med en ske, inden den kommer på panden. Steg pandekagerne og gentag til du har cirka 20 pandekager.

Server dine pandekager med lækker topping.

Velbekomme! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide