Brownie fyldt med cookie dough

Ingredienser

(Bageform af 22×22 cm, 12-16 stykker)

Cookie dough:

100 g hvedemel

1/2 tsk natron

1/4 tsk salt

70 g smeltet smør

50 g brun farin

40 g sukker

1/3 æg (stuetemperatur)

1 tsk vanillesukker

100 g chokolade (mørke chocolate chips)

Brownie:

120 g smør

150 g hvedemel

100 g chokolade

300 g sukker

3 æg

1/4 tsk natron

1 tsk vanille

2 spsk kakao

Hvad er bedre end en god snasket brownie på en fredag aften? Og endda en brownie fyldt med cookie dough! Ja jeg siger ikke nej tak – specielt ikke når brownien indeholder cookie dough. Cookie dough kan bruges i mange sammenhænge, men en af mine favoritter er i en brownie. Prøv den så du også kan se, om denne bliver din favoritkage.

LÆS OGSÅ: Cheesecake fyldt med chokolade

Sådan gør du

Cookie dough

Bland sukker og smør, og pisk det til en luftig masse. Tilsæt æg og pisk et par minutter. Tilsæt herefter en blanding af mel, natron og salt, og pisk det sammen. Vend nu chokoladestykker i cookie dough’en. Sæt cookie dough’en på køl, mens browniedejen laves.

Browniedej

Smelt smør og chokolade i en gryde, og tag det efterfølgende af varmen. Tilsæt herefter sukker til smør- og chokolademassen, og rør det rundt. Lad det svale i et par minutter, før du rører ét æg i ad gangen – så du ikke ender med røræg. I en anden skål blandes mel, vanille, natron og kakao. Når æggene er samlet i sukker/smørmassen tilsættes alt det tørre og vendes rundt. Hæld browniedejen i formen (22×22 cm), hvorefter stykker af cookie dough tilføjes. Bag brownien ved 170 grader i 30-35 minutter. Brownien må gerne være blød, den skal dog være bagt. Stil brownien på køl til den har sat sig og kan skæres i stykker. Enjoy!

LÆS OGSÅ: Flødeboller med karamel surprise

Husk, at du kan se flere af Nannas opskrifter på hendes blog eller på hendes Instagram under navnet @nannabroe.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og