[single_post_category_name]

Kokosbarer med matcha-te

Jeg har før udtrykt min fascination over dét at lave en hjemmelavet version af noget, man ellers kun kender til som færdiglavet produkt. Jeg synes det er vildt sjovt, når man får flyttet grænserne for, hvad man kan lave og ikke lave, og tit så er det faktisk ikke særlig avanceret at efterligne de velkendte produkter i en ofte bedre, og i hvert fald mindre tilsætnings-proppet udgave.

Jeg elsker selv Bounty, og har smagt dem i en mere eller mindre hjemmelavet version, lavet med matchate på et fancy frokoststed i København. Det var jeg selvfølgelig nødt til at prøve at lave selv 🙂

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne – undtagen chokoladen og matcha-pulveret – i en tykbundet gryde og lad det simre ved svag varme et par minutter indtil kokosblandingen er vel blandet sammen. Det er vigtigt at røre ofte, ellers brænder blandingen på i kanterne. Lad kokosblandingen stå og trække i mindst en time, så kokossen kan stå og blive saftig.

Rør teen i blandingen. Når blandingen er afkølet/har trukket, så former du 6-8 barer og lægger dem på bagepapir. Sæt barerne i fryseren, så er de nemmere at dyppe i chokoladen. Smelt chokoladen i vandbad sammen med en skefuld kokosolie, og dyp de kolde kokosbarer heri. Opbevar barerne i en lufttæt beholder på køl.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du din egen nøddemælk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide