Rabarber sæsonen er over os og det samme er sommervarmen, så hvilken bedre kombi end at sippe en kold rabarbercocktail i aftensolens sidste stråler? Sammen med gin, citron og agurk har du et firkløver af ingredienser, der tilsammen skaber den perfekte smagskombination.


Sådan gør du (sirup):

Først skal siruppen laves. Skær rabarberen ud i passende små stykker. Kog rabarber og vand i omkring 15-20 minutter.

Herefter sies rabarberstykkerne fra og du tilføjer sukker. Du kan også tilsætte lidt vaniljesukker til blandingen for ekstra lækker smag.

Siruppen skal koge i yderligere 15-20 minutter. Den skal være tyknet en lille smule. Husk at siruppen tykner yderligere, når den er afkølet helt. Herefter skal siruppen hældes på en skoldet flaske.

 

Sådan gør du (cocktail)

Miks alle ingredienser over si henover et glas. Server.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide