Sådan bruger du dine smykker i din indretning

Vi kvinder har ofte et hav af smykker. Nogle er til daglig brug, hvor andre er til pænere brug, en ting er dog fælles for dem alle – de skal vises frem. Derfor har vi samlet en række smukke opbevaringsmuligheder, hvor smykkerne er i fokus. På den måde kan du bruge dine smykker, som en del af din indretning.

LÆS OGSÅ: Årets boligtrend: 10 alternativer til plakater & billeder


Tallerkenen

Denne opbevaringsløsning har ikke plads til de helt store mængder af smykker, men til gengæld bliver de vist frem på en smuk og elegant måde. Så er det bare med at udvælge hvilke smykker, og hvilken tallerken der skal bruges.

Tallerken med bananer fra H&M, 49,95 kr. / Lyserød tallerken fra Bloomingville, 99 kr. / Guld bakke fra HAY, 49,95 kr.


Smykkestativ

Smykkestativet er et vi alle kender til, og er en opbevaringsløsning, som rummer en del smykker. Dog er det svært at finde det helt rigtige smykketræ. Vi hjælper dig lidt på vej med de tre løsninger ovenfor.

Smykkestativ med en enkelt pind fra House Doctor, 89 kr. / Smykkestativ med et gyldent look fra Menu, 299 kr. / Firkantet smykkestativ fra Morfo, 600 kr.


Gennemsigtige bokse

Her er en løsning, som kan rumme en hel del smykker – nemlig de gennemsigtige bokse. Udstil dine smykker i de smukkeste bokse, og lad dem være en del af din indretning på badeværelset eller i soveværelset.

Glasskrin med skrå låg fra Boxdelux, 279 kr. / Guld boks med låg fra Bahne, 199,95 kr. / Gennemsigtig skrin fra HAY, 49 kr.

Kan indeholde affiliate links.


LÆS OGSÅ: 
5 seje IKEA-hacks: sådan forvandler du dine møbler

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet