Life&Beyond

Dit august horoskop: Skorpionen

Fokus er på arbejde, mål og karriere. Du kan få tilbudt et nyt job, men der kan opstå forhindringer på vejen. Det er en god ide, at du læser det med småt. Opgaver, som du ikke rigtig kan komme videre med, vil blive løst. Du har generelt et positivt syn på tingene, og det får dig langt. Andre vil spørge dig om råd og vejledning.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du møder mange mennesker, og dermed også potentielle partnere. Spændende tilbud og romantiske muligheder vil være en del af din hverdag, hvis du selv er lidt flirtende. Du skal ikke være bange for at tage initiativ. Har du en partner, så sørg for, at du husker at meddele dine planer, især når det omhandler jer begge. Senere på måneden kan I lægge spændende planer for resten af året, eventuelt omfattende en rejse.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *