Dit august horoskop: Skorpionen

Fokus er på arbejde, mål og karriere. Du kan få tilbudt et nyt job, men der kan opstå forhindringer på vejen. Det er en god ide, at du læser det med småt. Opgaver, som du ikke rigtig kan komme videre med, vil blive løst. Du har generelt et positivt syn på tingene, og det får dig langt. Andre vil spørge dig om råd og vejledning.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du møder mange mennesker, og dermed også potentielle partnere. Spændende tilbud og romantiske muligheder vil være en del af din hverdag, hvis du selv er lidt flirtende. Du skal ikke være bange for at tage initiativ. Har du en partner, så sørg for, at du husker at meddele dine planer, især når det omhandler jer begge. Senere på måneden kan I lægge spændende planer for resten af året, eventuelt omfattende en rejse.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive