Dit august horoskop: Vædderen

Det går langt fra, som du ønsker når det kommer til dine mål og arbejde/karriere i denne måned. Som måneden skrider frem, vil det dog blive lettere, og udfordringerne forsvinder. Det er beslutninger, der skal træffes, og det er ikke af den lette slags. Samtidig kaldes der på ansvar og, du må se på dine værdier og prioritere.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner vil være en god støtte, hvis du tillader det. Du har nemlig en tendens til at lukke denne ude og være meget sort/hvid i dine betragtninger. Lad ikke som dagligdags gniderier sætte dagsordenen. Fokuser på de positive muligheder. Er du single, er der virkelig gang i tingene på kærligheds fronten. Det er de helt store følelser, der er i spil, og det kan godt virke skræmmende. Du vil dog få mere og mere styr på dine følelser.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Vædder

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være