[single_post_category_name]

Sådan kommer du bedst igennem tømmermændene

Fik du også lidt for mange drinks i går med veninderne? Så har vi samlet et par råd til, hvad du bedst kommer igennem tømmmermændene dagen efter. Enjoy!

Vand
Selvom det er hårdt, at komme ud af sengen, så skynd dig ud og hent noget vand. Alkohol er med til at dehydrere dig, derfor skal du drikke rigeligt med vand dagen efter. Det er også en god idé at spise fødevarer med et højt indhold af vand, som eksempelvis meloner og bananer.

Drop dit elskede junkfood
Selvom junkfood er noget af det, som vi har allermest lyst til, når vi har tømmermænd, så skal du helst undgå de fede måltider til morgenmad. Kroppen bruger nemlig stadig tid på at nedbryde alkoholen, og den kommer derfor ikke til at takke dig, hvis du starter dagen med en snasket pizza.

Spis B-vitamniter
Din krop bruger B-vitaminer til at nedbryde alkoholen, derfor er det en god idé at spise masser af B-vitaminter – her kan vi glædeligt afsløre at peanut butter er en af de gode kilder (Thank god!)

Søvn
Når kroppen har fået alkohol, sover den uroligt og man får derfor ikke meget søvn. Sørg derfor for at tage en lur midt på dagen, så din krop får noget af den søvn, som den har brug for. 

Kilde: popsugar.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide