The Chilling Adventures of Sabrina – En perfekt serie til efterårets (u)hygge

Hvis du er vokset op i 90’erne/start 00’erne har du højst sandsynligt fulgt med i den populære tv-serie ’Sabrina Skolens Heks’. I så fald har vi gode nyheder. Nu er Sabrina Spellman nemlig tilbage.

LÆS OGSÅ: Kult-serier på Netflix

I dag har Netflix’ nye serie ’The Chilling Adventures of Sabrina’ nemlig premiere – denne gang noget mere uhyggelig end sidst, vi så noget til Sabrina Spellman.

Så hvis du forventer en happy-go-lucky komedieserie med en skør, talende kat, kan du godt tro om igen. Til gengæld kan du forvente en masse uhygge og det romantikken blomstre mellem Sabrina og Harvey. En perfekt efterårsserie, som passer godt til mørke efterårsaftener og ind i hele det Halloween-tema, som man ser i oktober.

Som optakt til premieren til serien, var vi for nyligt i Barcelona, hvor vi fik æren af at stille de to hovedpersoner i serien, Sabrina og Harvey (som i virkeligheden spilles af Kiernan Shipka og Ross Lynch), et par spørgsmål om, hvordan det har været at løfte arven efter Sabrina Skolens Heks, som vi kender serien.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Q

Hvordan dealer i med presset om at skulle spille roller, som folk har et forhold til i forvejen?

A

Kiernan: Man føler da et vis pres. Der er en masse udfordringer og spænding ved at spille sådan en rolle. Men jeg prøver for så vidt muligt, at være i momentet og fokusere på rollen, frem for at tænke på presset ude fra. Vi har filmet så meget, at jeg egentlig ikke har haft så meget tid til at tænke over det. Faktisk er jeg lidt in denial omkring, at serien overhovedet får premiere..

Ross: Når det kommer til at skulle portrættere en person, så er det ikke noget, jeg tænker så meget over, for jeg synes, at denne serie sagtens kan stå alene. Sabrina-universet har været der længe, og jeg føler, at dette bare er én seperat ting i det.

Q

Hvordan forberedte I jer på jeres roller i serien?

A

Kiernan: Jeg læse Sabrina-tegneserierne, fordi det er kildematerialet til vores serie. Jeg snakkede med Roberto (skaberen af serien) og jeg var opsat på at gøre ALT, for at gøre karakteren så god som muligt. For mit vedkommende betød det en masse selvstændigt arbejde og at jeg levede mig ind i rollen som en person, som har noget dybde og en masse originalitet. Jeg havde noget tid til at forberede mig inden filmningen og det var en del af det, ligesom jeg øvede manus omkring 3-4 gange om ugen allerede 3 måneder, inden vi begyndte at filme.

Ross: Min oplevelse var noget anderledes. Hele processen gik meget hurtigt. Jeg lavede tre auditions med en dags mellemrum og fik så en opringning om, at jeg fik rollen, og skulle flytte til Canada for resten af året. Dagen efter. Så meget af min forberedelse var det samme, som Kiernan, jeg havde bare mindre tid at gøre det i. Meget af det, som sker for Harvey i serien sker løbende og kræver noget udvikling, så gennemgående har jeg sat en ramme for, hvem han er, men lader stadig historien udvikle ham.

Så hvis du ikke ved, hvad du skal lave i aften og i weekenden, så kan vi helt klart anbefale at skrue op for (u)hyggen med ‘The Chilling Adventures of Sabrina‘. Du kan se en lille forsmag på, hvad du kan forvente af serien lige her:

https://youtu.be/0Fh6XSq3-QI

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og