Christiane: Mine yndlings-apps

THE PINK ISSUE

Køb magasinet her

Denne artikel er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Pink Issue. Hvis du vil læse mere, kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne her.

Jeg elsker Instagram, fordi det er en visuel legeplads – jeg kan godt lide at bruge tid på mine billeder og kan ligeledes godt lide at bruge tid på at tjekke andres feed, lade mig inspirere og følge med. Jo, jeg kan godt lide det. Jeg har i denne ”problem solver” samlet nogle af de apps til at redigere billeder, som jeg har på min telefon.

LÆS OGSÅ: My Daily Routine: Trine Kjær

Kamon – Classic Film Camera

Denne app er perfekt til dem, der vil have et analogt look. Der er over 60 forskellige ”filmruller” at vælge mellem. Man kan bruge allerede eksisterende billeder fra ens kameraruller, og den gemmer automatisk til ens fotos, når man trykker ”Save”.

kirakira+

Dette er appen, der blev super hypet sidste år, så det kan være, du allerede har den. Det er appen, der får alt til at glimte! Alt bliver bare glam med denne app!

Foodie – Camera for life

Dette er en filter-app til madbilleder, der fremhæver farverne og kan få selv brun sovs og kartofler til at se billedskønne ud, okay, måske ikke lige brun sovs – men meget mad.

Du kan se resten af Christianes yndlings-apps i The Pink Issue.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og