[single_post_category_name]

Start dit 2019 med sundere vaner

ANNONCE for Simple Feast.

Om en måneds tid hedder kalenderåret ikke længere 2018, men vi kan byde et nyt og friskt årstal velkommen. Ofte betyder et nyt år, at man gør status over sit liv, og måske sætter man sig nogle nye mål for, hvad man vil opnå i det nye år. Måske har dit 2018 været lige travlt nok, og du vil fremadrettet fokusere på at passe bedre på dig selv? Det kan også være, at du har besluttet dig for, at dit nye år skal indeholde mindre fastfood og mere lækkert mad af kvalitet. Uanset hvad, er det vigtigt, at du ikke slår for stort brød op, men sætter dig nogle nye og realistiske mål, som du kan overholde, så du ikke starter ud med en følelse af utilstrækkelighed – det vigtigste mål er, at du skal være glad!

LÆS OGSÅ: Christiane: Fra kødspiser til…

Spis flere grøntsager

Har 2018 stået på lidt for meget take away og lidt for få grøntsager? Så kan det måske godt virke uoverskueligt selv at gøre en kæmpe indsats, for at ændre på sine spisevaner… også selvom intentionen er der. For lever man et travlt liv med arbejde, familieliv osv., som skal opretholdes, er det ikke alle, der er født med overskuddet og interessen for at finde på nye spændende og sunde retter hver dag. Slet ikke, hvis man i forvejen er lidt i tidsnød. Med Simple Feast får du stort set alt serveret på et sølvfad – bogstavelig talt! Hver uge modtager du en ugekasse med premade retter til din uge, som kun tager 10 minutter at tilberede, og som ovenikøbet smager himmelsk! Du kan enten vælge mellem en vegetarkasse eller en veganerkasse. Så er der ingen undskyldninger for ikke at få nok grøntsager i det nye år 😉 Bestil din måltidskasse her.

Lav en taknemmelighedsdagbog

Går du rundt og har en følelse af altid at være ramt af uheld og er du god til at tage dine bekymringer med i seng? Så kan det være en god idé at skrive en taknemmelighedsdagbog, hvor du dagligt laver status over de positive ting, der er sket i løbet af din dag. Måske modtog du en sød besked fra en, du holder af? Måske havde du medvind på din cykeltur til arbejde eller måske fik du din livret til aftensmad? At skrive taknemmelighedsdagbog kan gøre, at du går i seng med gode tanker og at du vænner dig selv til et positivt mindset.

Sæt realitiske mål 

Vil du gerne have en sundere krop i det nye år? Så lad være med at starte ud med en plan om, at du SKAL i fitnesscentret 4 gange om ugen, eller at du ikke må spise hvidt brød og sukker. I hvert fald hvis dit udgangspunkt er det komplet modsatte. Vær ærlig overfor dig selv om, hvad der er realistisk. Måske er det fitnesscentret 1-2 gange om ugen og at du vil forsøge at blive bedre til at tage cyklen, når du skal rundt? Det er bedre at starte blødt ud og tilføje mere undervejs, hvis det viser sig, at overskuddet er der. Du kender dig selv bedst til at vide, hvad der er realistisk for dig at have tid og overskud til. Og der er større sandsynlighed for succes, hvis du ikke lægger ud med urealistiske mål.

Vær god ved dig selv

Lad det være en prioritering for dig, at DU skal have det godt. Dine nye, sunde vaner skal hjælpe dig med at have det fysisk godt og ikke gøre dit liv surt. Fejr dine sejre og vær bedre til at sige ‘skidt pyt’, hvis noget ikke går efter planen. Lad 2019 være et år med masser af gode oplevelser!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide