[single_post_category_name]

This Way’s guide til Marrakech

Der er ikke noget som en grå januar, der kan få rejsefeberen til at stige. Hvis du overvejer at tage en weekendtur til et sted, du kan besøge året rundt, så er Marrakech et rigtig godt bud. Julie Pallesen @thisway_ som er model, blogger på Thiswaybypallesen.com og stifter af hendes eget rejsebrand, AwayThisWay @awaythisway, har besøgt den marokkanske inspirationsby Marrakech og deler her ud af sine rejseerfaringer.

Jeg besøgte Marrakech i slut november, hvilket var mit andet visit til byen. Første besøg til Marrakech var for to år siden i april, og jeg blev helt vild med byens autentiske stemning og ånd.

Marrakech byder på lækre riad-style spisesteder, hvor couscous, kikærter og grøntsager er i fokus. Derudover er der en masse smukke museer og haver, som er værd at besøge. Medinaen, som er i den centrale del af Marrakech, har markeder, hvor du blandt andet finder smuk keramik, tæpper og krydderier.

Weekend i MarrakechHotel:

Bo på et riad, og føl dig som en del af den marokkanske kultur. Et riad er en stor marokkansk bolig, som typisk har en åben plads i midten, diverse værelser og tagterrasser, som har udsigt over Marrakech.

Jeg boede på Riad P’tit Habibi, som lå i den nordlige del af Medinaen. Det tager 5-10 min. at gå ind til det centrale marked i Medinaen. P’tit Habibi råder over fem værelser, som har forskellig marokkansk stil. Riadet er meget charmerende, og dets to tagterrasser er helt fantastiske. Der er også en pool og solsenge på en af tagterrasserne, så du kan nemt bruge en hel dag, hvor du slapper af og soler dig.

hotel i marrakech
Riad P’tit Habibi

Jeg fik morgenmad serveret på tagterrassen, som bestod af kaffe, juice, granatæble, marokkanske pandekager, æg og hjemmelavet brød. Jeg kan varmt anbefale P’tit Habibi til både par, familier og venner.

Spisesteder:

Nomad: Marrakechs hipster-restaurant, som alle bloggere, der besøger byen, besøger. Deres mad er meget lækker og ser også pæn ud på billeder. Husk at sætte dig ovenpå, så du sidder på en af deres tagterrasser og nyder udsigten.

Limoni: Er en cute lille gemt restaurant, der ligger i et riad med citrontræer over det hele.

Dar Zeliij: Er et riad, som serverer traditionel marokkansk mad. Jeg kan anbefale at prøve deres “Mosaic salad” og “Chicken Tagine”.

Dar Yacout: Er en anden lækker restaurant, som serverer lækker lokal mad.

Latitude31: En moderne marokkansk fusionsrestaurant.

La Maison Arabe: Er en finere restaurant. Så hvis du vil dresse dig lidt mere op og være elegant, så er dette stedet at tage til.

Le Jardin: Midt i en grøn have findes denne chic og gemte restaurant i Medinaen.

 

Besøg:

Jardin Majorelle: Yves Saint Laurent-haven som er fyldt med kaktusplanter. Du vil blive overrasket over, hvor mange størrelser og former der findes af kaktusplanter.

Le Jardin Secret: En hemmelig lille have, som ligger midt i Medinaen. Tag derind og sæt dig i deres café, og få en kop kaffe og nyd omgivelserne.

Hvis du vil på en dagstur, så tag ud i ørkenen og quad bike. Det var en af mine sjoveste oplevelser hidtil.

Marrakech er så absolut et besøg værd!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide