Dit horoskop: Februar

Dit horoskop: Februar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Du er meget handlekraftig, og starten af måneden er god til at træffe beslutninger, du måske har ventet med. Fokus er stadig på din karriere, hvor du kan opnå alt det, du sætter dig for. Tingene kommer dog ikke af sig selv, du skal arbejde for dem og bruge tid for at nå dine mål. Du kan få et godt jobtilbud, hvis du selv er interesseret.

Februar byder på romantik og kærlighed. Der er ikke tvivl om, at sætter du kærlighed på dagsordenen, så er du ikke single længe. Det eneste, du skal gøre, er faktisk bare at være udadvendt og social. Det kan være gennem dit arbejde, at du møder en skøn partner. Er du i et parforhold, bliver det en skøn måned. Sæt jer ned, og læg nogle fælles planer, måske en forlænget weekend væk eller bare nogle dejlige dates.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Tyr eller Skorpion

TYR

Du er god til økonomi, og du får sikkert en ekstra indtjening. Der er også mulighed for lønstigning eller et nyt job, der er mere indbringende. Fra medio måneden vil du opleve, at du får en betydelig øget energi. Du har samtidig mange gode ideer og er godt til at arbejde sammen med andre, så udnytter du dine ressourcer, når du langt.

Hvis det er muligt, så tag ud og rejs med din partner. Det giver en dejlig ny energi til jeres parforhold, og der bliver mange dejlige stunder. Som minimum bør I komme lidt væk hjemmefra, så I oplever noget skønt sammen. Er du ikke i et forhold, så kan en rejse også byde på romantiske muligheder. Du vil tiltrækkes af en partner, der kan inspirere dig og få dig til at tænke i andre baner. Du holder af spændende udfordringer.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skytte eller Vægt

TVILLING

Det bliver nærmest en af de bedste måneder på hele året. Der er god fokus på din karriere, og alle udadvendte og sociale tiltag bliver succesfulde. Du kan få et nyt job eller udvikle dig der, hvor du er nu. Især fra medio måneden vil du have fart på, og det du sætter dig for, vil også lykkes for dig. Sid ikke stille, men kast dig ud i tingene.

Er du single, så kan du se frem til endnu en dejlig måned fuld af spændende muligheder. Kærligheden kommer nærmest af sig selv, du skal bare være åben for at lade tingene ske. Selvfølgelig sker der mere, hvis du selv er initiativrig. Du vil befinde dig godt i et parforhold. Har du en partner, er der en dejlig harmoni og tiltrækning mellem jer. I kan lægge ambitiøse planer for resten af året, og I vil være enige om det meste.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

KREBS

Sjove sociale arrangementer vil give dig ny energi, og du nyder at tale med dem, du møder. Du kan udvide dit netværk, både arbejdsmæssigt og privat, men du skal passe på med, hvad du lover. Du skal nemlig tænke mest på dig selv, og det er vigtigt, at du bevarer overblikket, så du når det hele. Gør gerne en lille status.

Det er en god måned til at bringe noget passion og spænding ind i dit parforhold. I kan begge være lidt sløve med at gøre noget for jeres forhold, men det kan der laves om på. Kom lidt ud, prioriter tid sammen, og gør noget uventet. Er du single, vil du sikkert føle dig klar til en partner. Det er dog vigtigt for dig, at denne har noget substans, du er ikke til pjat, selvom du er meget romantisk. Tal og flirt med dem, du møder.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

LØVE

Tempoet er højt, især når du kommer til anden halvdel af måneden. Heldigvis har du energien til at følge med, så det bliver ikke noget problem. Der kommer mere og mere fokus på din karriere og arbejde. Begynd gerne at dyrke mere motion og spis sundt, for du kan komme ud af februar mere sund, så fokuser lidt på dit helbred.

Er du single, er tiltrækning meget vigtig for dig. En potentiel partner skal have dybde og en del at byde på. Det må gerne være lidt mystisk, men ikke på den lukkede og upersonlige måde. En gammel flamme vil dukke op i dine tanker, måske er I ikke helt færdige med hinanden. Har du en partner, så har du behov for nærhed og for at blive set. Du bliver meget hurtig irritabel og utålmodig, hvis dette ikke sker. Fortæl, hvad du ønsker.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skorpion og Tvilling

JOMFRUEN

Du vil opleve, at du er mere eftertænksom, og spirituelle emner vil interessere dig. Derfor tiltrækker du også mennesker med andre interesser og livsstile. Tag imod invitationer til arrangementer, du ellers ikke ville, for du er nysgerrig og har brug for at lære nye ting. Det skal være sjovt, så opsøg det, der er lidt anderledes.

Er du single og leder efter kærlighed, så kan du se frem til en virkelig romantisk og dejlig måned. Det bliver næsten den bedste på hele året. Der er mange sociale muligheder, og dem bør du bestemt sige ja til, for det er her, du kan møde din drømmepartner. Er du i et forhold, så pas på med ikke at flirte med andre, det bliver opdaget, og vil skabe problemer. Få i stedet skabt lidt spænding i dit forhold, og find på noget nyt.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Løve og Vandbærer

VÆGTEN

Der er stor fokus på din bolig og familien. Det er ikke arbejdet, der optager dig mest, og det er faktisk ok. Find din kreative side frem, og få ordnet lidt i hjemmet, små ting vil gøre en stor forskel. Lad ikke andre bestemme over dig, du har brug for at være fri til at gøre det, du har lyst til, du skal nok nå alt andet også.

Der er en dejlig harmoni mellem dig og din partner. I hygger jer i hinandens selskab og behøver faktisk ikke at sige meget, der er en god underliggende forståelse og samhørighed. Er du single, er du ikke bange for at tage initiativ og vise, hvad du vil. Du skal dog have noget “igen”, ellers er du hurtigt videre, du er nemlig ikke til pjat. Du kan møde en, og et forhold kan udvikle sig meget hurtigt, og det kan virke lidt skræmmende.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

SKORPION

Du vil ikke være så udadvendt og social som ellers. Det bliver en måned, hvor du heller ikke tænker på skift i din karriere eller nye mål. Der er en god energi på dit daglige arbejde, men det er familien og din bolig, der har første prioritet. Du kan få ryddet lidt op og smidt ud, og du er god til at strukturere og organisere.

Det bliver nødvendigt at have ekstra tålmodighed med din partner. Denne kan være mere irritabel og utålmodig end ellers. Tal om tingene og giv plads, så går det over af sig selv. Find på noget hyggeligt, I kan foretage jer sammen uden stress eller noget, I skal nå. Er du single, så er det gennem dit daglige arbejde, du kan møde en potentiel partner. Du er ikke selv meget udfarende, så der sker nok ikke det helt store.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Jomfru

SKYTTEN

Du har det godt, når der sker noget, og du elsker at være på farten. Du vil sikkert finde, at du hele tiden er på vej til et eller andet. Der er en god fokus på studier og på at lære nye ting. Du er nysgerrig, og du tager gerne chancer, derfor bliver det også en spændende måned. Humøret er højt, og du spreder god energi omkring dig.

Du tiltrækker potentielle partnere, hvis du er single. Det er din charmerende, positive og sjove side, der kommer frem nu, og det bliver i den grad bemærket. Du kan blive introduceret for en ny kærlighed af noget familie eller venner. Er du i et parforhold, så bliver første halvdel af måneden fuld af gode stunder. Herefter skal du passe lidt mere på, hvordan du kommunikerer, så der ikke opstår ærgerlige misforståelser.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs

STENBUKKEN

Alt, hvad der har med økonomi og investering at gøre, har du helt styr på. Derfor er det en god ide, at du lige gennemgår dine udgifter, lån og forsikringer, for der vil være penge at spare. Tag gerne på ferie eller som minimum på en udflugt eller forlænget weekend. Du har brug for at komme lidt væk fra det daglige ansvar.

En virkelig dejlig, harmonisk og romantisk måned venter. Der kommer en god ny energi i dit parforhold, og det er dig, der skaber det. Du og din partner nyder at bruge tid sammen, og alt vil synes meget lettere end længe. Tag lidt let på tingene, det skal ikke være så alvorligt det hele. Er du single bliver der som minimum mulighed for en dejlig affære. Du flirter sikkert med mange, men du kræver stadig seriøsitet og kvalitet.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

VANDBÆREREN

Du er god til at samarbejde og til at løse udfordringer. Det gælder både på dit arbejde og privat. Andre kommer til dig for at få gode råd og hjælp, og du har overskuddet til at gøre en forskel. Du holder af at være social, og der skal helst ske noget spændende. Du er god til at passe på dine penge, så du kan bruge lidt ekstra lige nu.

Kærligheden kommer til dig, uden du selv behøver at gøre meget. Det skal du sikkert lige vende dig til. Mød andre med et åbent sind. De behøver ikke at have dårlige bagtanker, det er bare dig, der har en dejlig udstråling. Tag en chance eller to, det betaler dig. Er du i et forhold, går du ind i en periode, hvor det bliver lettere for jer at blive enige. Der er harmoni, forståelse og I deler en eventyrlyst, der bringer gode oplevelser.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru og Løve

FISKEN

Nyd den kommende måned, for du vil være mere heldig end ellers, og der sker en masse gode ting. Det er ikke nu, du skal slappe af, gå derimod efter dine mål, så du udnytter de gode tendenser. Du vil generelt være glad og tilfreds, er det ikke tilfældet, så skift kurs og find på noget, du brænder for. Du kan skifte job, hvis du vil.

Hvad du ønsker, skal du få. Det gælder, uanset om du er single eller i et forhold. Din partner vil gøre noget ekstra ud af jeres forhold og er villig til at gå på kompromis og gøre dig glad. Arranger nogle romantiske stunder, bare for jer to. Er du single, behøver du ikke at gøre meget for at tiltrække dig opmærksomhed. Du er i den grad ombejlet, og du skal blot vise lidt interesse, så har du en date – eller flere.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er