[single_post_category_name]

Tid til romantisk getaway ved Middelhavet?

ANNONCE for Eliza was here

Hvor drømmer du dig hen, når du forestiller dig en romantisk rejse for dig og din elskede? Måske til et sted med palmesus, privat pool og romantisk solnedgang fra en storslået udsigt?

Det er ikke altid lige nemt at få planlagt den perfekte bryllupsrejse eller romantiske getaway. Eliza was here sørger for, at du kan slippe usikkerheden omkring jeres rejse, da de holder styr på alt det praktiske. Alt I skal gøre, er at pakke kufferten og dukke op i lufthavnen og så ellers bare nyde turen og hinanden <3

Det er først og fremmest en rigtig god idé at overveje, hvor privat feriestedet skal være, og hvor meget eller lidt I har lyst til at lave. Vil I fx selv lave mad eller ej? Hos Eliza was here kan man vælge dejlige steder, hvor man er helt privat – privat villa, privat pool m.m.

Et skønt eksempel er Koules Estate, som ligger på Kreta og er helt og aldeles privat og uforstyrret, men samtidig er du tæt på autentiske landsbyer, strand, restaurant og supermarked.

Hvis man derimod tænker “No way, jeg er på ferie!” og gerne vil undgå enhver form for husholdning og madlavning, så er der råd for det. Vælg i stedet et romantisk hotel eller B&B, hvor ejeren og personalet sørger for ekstra forkælelse til jer.

På hotellet Villa Retiro i Catalonien bor du midt i en frodig oase. Her kan du hver dag nyde gourmetmad i den lækre restaurant, der ledes af chefkok Fran Lopez, som har en Michelin-stjerne!

Du kan se alle de romantiske destinationer hos Eliza was here lige her.

Uanset hvad du foretrækker, så er der en lejebil med i rejsen. Og alle der har prøvet selv at leje bil i udlandet, ved, hvor helt utrolig besværligt det kan være! Alle destinationerne hos Eliza was here er håndplukket og garanterer en autentisk stemning, men der er ingen tvivl om, at hvis I rigtig skal mærke stemningen, så skal I køre ud og opleve området. Besøge små landsbyer, spise lokale retter og køre i den fantastiske natur, som middelhavsområdet jo særligt er kendt for.

Og det er vel næsten essensen af den perfekte bryllupsrejse eller romantiske getaway – at I sammen får skabt en masse dejlige minder til det liv, I vil dele <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide