[single_post_category_name]

Vil du med (dig selv) på date?

ANNONCE fordi vi var inviteret

I en tid, hvor man er social 24-7, haster rundt i en travl hverdag med job, familie, venner, træning og tit kan tage sig selv i at spise bare for at “overleve” og komme videre i teksten og… VEEENT, vi er allerede helt forpustede og rundtossede! Hvornår har du sidst sat tempoet helt ned og bare været til stede i selskab med dig selv? Den guatemalanske rom Zacapa går nu i den helt modsatte retning af stres, jag, delementalitet og inviterer til solo-dining med spistekonceptet Nuet på Restaurant Gemyse i Tivoli. ChriChris webredaktør, Mette Thomsen, tog derfor på date med sig selv, og d. 27. februar kan du gøre det samme. Hør om hendes oplevelse her!

Jeg er spurtet på min cykel gennem byen, efter jeg netop har afsluttet et møde og hurtigt tjekket op på mine to små drenge, som skal have boys night in derhjemme sammen med min kæreste. Mens de skal hygge sammen, skal jeg på date – med mig selv. Nærmere bestemt solo-dining på Gemyse i Tivoli, som er arrangeret af Zacapa Nuet. Jeg møder op i receptionen på Nimb, og jeg har på forhånd fået at vide, at vi i samlet flok bliver fulgt hen til Gemyse.

I reception står der der vel omkring 16 andre, som skal med til samme arrangement som jeg. Det er tydeligt, at alle er spændte, småakavede og nervøse omkring den uvante situation, som det er, at skulle ud at spise helt alene. Lad mig bare sige det, som det er – alle stod og fjumsede rundt med deres telefoner, inkl. mig 😉

Inden længe bevæger vi os gennem Tivolis smukke vinterudsmykkede have og ankommer til det fineste rum ved Gemyse. Der bliver ikke sagt mange ord, os deltagere imellem, men det er faktisk virkelig rart oven på en travl dag, og det føles ikke længere akavaet – der er ligesom en indforstået accept af, at det her er helt okay. Ja, det er faktisk meningen med hele det her koncept om solo-dining – at være alene midt i fællesskabet.

Vi tager alle plads ved hvert vores fint opdækkede bord, hvor der ligger et sæt hovedtelefoner, som vi skal tage på. En virkelig behagelig voice over sætter igang, og herfra synker jeg nærmest bare ned i stolen. Den guider mig igennem de forskellige sanselige oplevelser, som den treretters middag byder på og suppleres af udvalgt musik og baggrundsambiens, der underbygger den gastronomiske fortælling.

Jeg tager mig selv i at være i en nærmest meditativ tilstand flere gange, og det føles så befriende at sidde dér helt alene og nyde den fantastiske mad og lækre Zacapa-cocktails. Ingen telefon der forstyrrer, ingen børn der råber “moooaaar” for titusinde gang, ingen small talk, og ingen mad der skal laves – det burde alle mødre prøve minimum én gang i deres liv 😉

Nu vi taler om maden og de dér vanvittigt lækre cocktails – det var virkelig et kapitel for sig, og det skal smages, ses og sanses, før det giver mening. Og hvis du undrer dig over at drikke cocktails til maden i stedet for vin, så kan jeg fortælle dig, at det gav så god mening. De forstyrrede ikke maden eller forsøgte at matche den, ligesom vin gør, men frembragte i stedet nogle smage og nuancer i maden, som virkelig overraskede mig.

Alt det kan du heldigvis få mulighed for selv at opleve den 27. februar, hvor Zacapa Nuet igen åbner op for deres solo-dining på Gemyse. Du kan sikre dig en billet lige her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide