Diverse

Christiane: Mit tip til børnefamilien i en travl hverdag

Annonce for Simple Feast

Kalder alle børnefamilier derude! Kender I det der med, at man i en travl hverdag løber tør for ideer til aftensmaden? At man laver de samme retter igen og igen og igen og…? Jeg har fundet løsningen!

Som I efterhånden nok har fundet ud af, så er jeg mega fan af Simple Feast og deres geniale koncept. Nu har de lavet en ny børnevenlig måtltidskasse, der hedder Family Feast, som helt simpelt er børnevenlige retter i grønne udgaver. Og vi taler altså også om favoritter som pizza, bolognese, pita med falafel og gul karry. Det smager amazing! Plus det jo kun tager 10 min. at lave. For mig er det såååå vigtigt, for det giver mig mere tid sammen med min familie.

Se med her i videoen, hvor jeg fortæller meget mere om, hvordan jeg bruge Family Feast i min hverdag. Og så har jeg en skøn rabatkode til jer! Med koden Christiane10 får du 10% rabat på din første kasse hos Simple Feast!

Xx Christiane

 

LÆS OGSÅ: Christiane: Mit tip til et godt middagsarrangement

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *