Dagens playlist: Fredag & Kvindernes Kampdag

I dag er det Kvindernes Internationale Kampdag, og det fejres verden over med en masse fantastiske og vigtige tiltag og arrangementer. Inden for musikken findes der et hav af vanvittigt dygtige kvindelige sangere og musikere, og dem vil vi gerne hylde i dagens anledning – Beyoncé, MØ, J.Lo, Jada, Ariana Grande, Sia, ja, listen er virkelig lang!

Dertil er det jo fredag, så der er al mulig god grund til at skrue volumen op, hvadenten du sidder på kontoret, derhjemme eller er på farten 😉 Vi har gjort det så utrolig dejlig nemt for dig og fundet en genial playlist på Spotify. Bare tryk PLAY!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og