[single_post_category_name]

Dit horoskop: Marts

Dit horoskop: Marts

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

En god måned venter forude, især anden halvdel af måneden bliver spændende. Du har en virkelig god intuition og kan udvikle din spirituelle side, hvis du ønsker det. Din intuition er meget stærk, og det kan du bruge, når du skal træffe vigtige beslutninger. Du kan i perioder føle dig lidt isoleret, men du lærer meget om dig selv.

Der er romantiske muligheder, og det kan udvikle sig via de sociale medier. Det kan også være gennem venner, at du møder én, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Du er god til at udvikle venskaber, men det kan være svært at tage det næste skridt. Er du i et forhold, så vil du sikkert ikke føle dig forstået. Måske er du ikke helt så åben eller klar i din kommunikation, som du kunne være. Gode oplevelser skaber fællesskab.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr eller Skorpio

TYR

Der sker virkelig noget – vær klar til pludselige ændringer og nye muligheder. Det kan være svært for dig at følge med. Du er interessant og spændende at være sammen med, men din tålmodighed rækker ikke langt. Når andre ikke har noget at byde på, er du hurtigt videre. Du har brug for frihed til at forfølge dine mål.

Din partner vil sikkert være usikker på dig. Du er meget engageret i dine egne ting og kan derfor virke fjern. Samtidig er du ikke villig til at gå på kompromis eller tage del i de ting, der virker kedelige og mindre vigtige. Det vil skabe splid. Er du ikke i et forhold, så kan det gå rigtig hurtigt, det ene øjeblik er du interesseret, det næste er du egentlig videre. Husk at afslutte og ikke bare forsvinde, for andre tænker over det…

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder eller Skytte

TVILLING

Karriere og mål vil være dit primære fokusområde i denne måned. Du har energien til at nå langt, men du skal passe på med, at du ikke er for hurtig og derved begår fejl. Brug din intuition, den vil ikke svigte dig, når du skal træffe vigtige beslutninger. Ind i mellem skal du huske at tage dig en timeout, du har også brug for pauser.

Når det kommer til kærlighed og romantik, så starter måneden virkelig godt. Du og din partner er på bølgelængde, og I taler godt sammen. Senere kan du dog glemme aftaler og ikke være engageret eller opmærksom, og det bliver bemærket. Det skyldes ikke så meget manglende interesse, men mere at du bare er optaget af noget andet. Er du single, kan en gammel flamme atter dukke op i dine tanker, og det bør du bestemt gøre noget ved.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

KREBS

Du kan forvente en social og travl måned, det bliver ikke meget, du er hjemme. Der er ikke tvivl om, at du nyder at være aktiv, og du har stort fokus på dit job. Du vil især i anden halvdel af måneden være i stand til at nå dine mål. Du er god til at samarbejde, og du kan udvide dit netværk, for du møder mange spændende mennesker.

Der er bestemt mulighed for kærlighed og romantik, hvis du er single, men du er ikke til overfladisk flirt. Du kan møde en seriøs partner, hvis det er det, du ønsker. Det vil være en person, det passer virkelig godt til dig. Er du i et forhold, er der for det meste harmoni, men der kan også opstå gniderier, da I begge er noget følsomme. Sørg for at få lidt tid alene, hvor I bare slapper af, får talt om tingene og forkæler hinanden.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

LØVE  

Det bliver en virkelig god måned på mange planer. Nye muligheder vil vise sig karrieremæssigt, og du bør bestemt tage en chance eller to. Du er i stand til at nå i mål med mange af din planer. Du har en god energi, så lad ikke andre holde dig tilbage.Det er dog vigtigt, at du ikke overser familien og din partner.

Måneden er skabt til kærlighed og romantik. Det gælder, uanset om du allerede er i et forhold, eller du er single. Hvis du ikke har en partner, kan du møde en gennem dit arbejde. Det kan også være, at du allerede har mødt én, som vil være et godt match, så inviter ud på en date. Har du har en partner, så bliver det en af de bedste måneder på hele året. Sæt derfor turbo på dit forhold, og vær ekstra opmærksom og find tid til intimitet.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Vandbærer

JOMFRU

En meget social måned venter. Du er udadvendt og meget social. Du nyder at møde nye mennesker, og du virker selv charmerende og tiltrækkende. Det er ikke nu, du skal side hjemme. Kom ud og nyd det tidlige forår. Nye projekter vil tiltrække dig, og du skal nok få succes med dem, du kaster dig over, du er nemlig også mere heldig end ellers.

Fordi du er så udadvendt, vil du møde mange spændende personer, heriblandt også en potentiel partner. Du får flere tilbud, og så er det blot op til dig at vælge. Du vil tiltrækkes af en partner med en stærk udstråling, som er god at tale med. Er du i et forhold, så arranger, at I kommer ud og oplever noget. Det skaber ny energi, og I vil begge nyde at være aktive ovenpå vinteren. Skab romantiske stunder, det gavner dit forhold.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tvilling og Stenbuk

VÆGT

Det er vigtigt, at du tager nogle pauser ind i mellem. Du får travlt i det daglige, både hjemme og på dit arbejde, og det kan stresse dig en del. Sørg derfor for ikke at sætte for meget nyt i gang, og pas på dig selv. Lidt forkælelse med en massage eller en timeout med en veninde giver dig et dejligt pusterum og ny energi.

Der er en dejlig intimitet og tiltrækning mellem dig og din partner. Der skal være tid til at nyde hinanden, så må I sige nej tak til andre ting. Fokuserer I på hinanden, vil I nyde eller genfinde gnisten. Er du single, så er fysisk tiltrækning det, der får dig til at tænke over et eventuelt parforhold. Som minimum vil du få en sjov måned, hvis du slår dig lidt løs, så kan du senere tænke over, hvor seriøst det skal være.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skorpion og Tyr

SKORPION

Hvis du ønsker det, kan du lave om og forskønne din bolig. Du vil sikkert have lyst til at rykke foråret ind med nogle nye farver. Du er særdeles kreativ, og du nyder at kaste dig ud i nye projekter generelt. Måneden bliver også en af de mere sociale af slagsen, hvor du møder spændende og inspirerende nye mennesker.

Der kan ske pludselige ændringer i din parforholdsstatus. Hvis du er i et forhold, der ikke er så etableret, kan det blive mere seriøst, eller du kan vælge at gå nye veje. Er du single, vil du i det næste lange stykke tid får mange tilbud og spændende muligheder. Har du en partner, så sørg for, at I får noget tid alene. Det kan være en hyggelig stund hjemme, hvor I bare kan tale sammen og lægge nye, fælles planer. Der er en dejlig harmoni.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Løve og Krebs

SKYTTE

Som i sidste måned vil dit primære fokus være på de nære ting. Familie, partner og bolig er vigtige områder for dig lige nu. Det bliver dog ikke kedeligt, for du har mange spændende projekter i tankerne. Du er god til at spare penge, og du kan sælge ud af ting, du ikke længere bruger, og så er der overskud til fornyelse.

Du er er ikke selv så opsøgende, når det kommer til et nyt parforhold, hvis du er single. Derfor skal kærligheden opsøge dig, når der skal ske noget. Har du en partner, så vil I hygge jer med fælles projekter. Det bringer jer tættere sammen og giver ny energi. Du er positiv, og det smitter og giver anledning til mange gode grin. Arranger noget hyggeligt. I trænger til lidt forkælelse, og det behøver ikke at være så dyrt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

STENBUK

Er du studerende eller går på et kursus, så vil du få succes. Du er god til at kommunikere med andre, så i det hele taget kommer du igennem med dine ideer og få god opbakning. Du har mange gode ressourcer. Gør en status, så du er sikker på, at du er på rette vej og ikke spilder din energi. Økonomisk går det virkelig godt.

Find på noget, som du og din partner kan nyde sammen. Det kan være en forlænget weekend, at gå ud og spise eller noget andet, I begge har lyst til. Marts står i fællesskabets tegn, så det er vigtigt, at I tager jer tid til hinanden og taler sammen. Er du ikke i et parforhold, så er det op til dig selv at skabe mulighederne. Du vil ikke virke så interesseret, derfor kan det godt blive lidt sparsomt, når det kommer til flirt og romantik.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

VANDBÆRER

Sæt tempoet lidt ned, når du kan, du bliver lettere stresset end normalt. Når du arbejder sammen med andre, får du mange gode ideer. Det er dog ikke alle, du vil have tid til at forfølge. Ændringer i din bolig, køb og salg eller renovering kan blive en realitet, hvis det er noget, du selv ønsker. Familiemedlemmer kan overraske dig.

Det bliver næsten ikke bedre end nu, når det gælder kærlighed og romantik. Du har en virkelig skøn udstråling, og det tiltrækker flere potentielle partnere. Det gælder dog om, at du tager ud og møder andre. Du kan også blive introduceret af en fælles ven. Hvis du er i et forhold, så vil du opleve, at I nærmest bliver som nyforelskede. I nyder hinandens selskab, og I er gode til at få det bedste ud af de stunder, I har alene.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

FISK

Endnu en dejlig måned venter dig. Du har fremgang på mange områder, for eksempel kan du få et nyt jobtilbud. Det kan også være et sted, du tidligere har søgt, der nu henvender sig. Du er god til at tage ansvar og arbejder derfor godt sammen med andre. Du vil sikkert justere dine mål en anelse, og det gør dem kun mere interessante.

Misforståelser kan opstå imellem dig og din partner. Det er dog ikke noget, I ikke kan løse, hvis I bare taler sammen. I har en god gensidig forståelse, og det gør, at I også kan lægge gode planer fremadrettet. Hvis du ikke er i et forhold, vil du tiltrække flere spændende, potentielle partnere. Det er vigtigt for dig, at det føles rigtigt, og I er gode til at tale sammen. Det kan også være et venskab, der udvikler sig i romantisk retning.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Jomfru og Tvilling

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide