Christiane: Det betyder alt at føle sig tryg i hjemmet

Annonce for Verisure

Som udgangspunkt gad jeg godt leve i et land, hvor jeg ikke behøvede at låse min cykel og ikke skulle tænke på ting som at blive bestjålet eller røvet – men let’s be honest – det land eksisterer (desværre) ikke. 

Blot en tanke…

Kender I det, når man så ser film fra “gamle dage”, hvor det at plyndre, voldtage og/eller tilintetgøre byer var en reel frygt, man måtte leve med hver dag, så tænker jeg nogle gange: “Shit, det tror jeg nu alligevel ikke, jeg kunne holde til!” Der er jeg nu glad for, at vi trods alt har en større generel tryghed i dag, og et politi der gør en indsats… Men det er bare stadig ikke altid nok – og det er jo beviseligt, at husstande med alarm er blandt de huse, som indbrudstyven undgår. 

Nu er det ikke sådan, at jeg vil skrive en artikel om, hvordan alarm i hjemmet er den komplette tryghed, men er man ligesom jeg en, der i hvert fald vil tage alle forholdsregler – så er et alarmsystem nu engang bare en løsning, der giver dig en vis tryghed. 

For mig handler det om 2 ting: 

1)  Det skal gøres så besværligt for en tyv som muligt at trænge ind i dit hjem. 

–  Alarmskilte, lys der tænder via censorer eller tænd-og-sluk-ure indenfor, hund der gør, indbrudssikrede vinduer og døre – ja, der er mange ting, man kan gøre. Politiet siger selv, at det stresser en indbrudstyv, hvis de skal bruge mere end 3 minutter på at bryde ind. 

2)  Jeg føler en KÆMPE sikkerhed ved at vide, at jeg har alarm i mit hjem og en direkte linje til et alarmberedskab, såfremt der sker noget. 

Jeg har fået sat Verisure op i mit hjem og har haft alarm i al den tid, jeg har været husejer. Set i retrospektiv, ville det også have været en god idé, da jeg boede i lejlighed. Bl.a. fordi det var påfaldende, så mange gange at døren til opgangen ikke blev lukket ordentligt, eller hvor let det var for et menneske at blive lukket ind. Jeg har selv haft ubehagelige stalker-oplevelser, og det var påfaldende, så let det var for vedkommende at komme ind i opgangen. Anyways, så ville jeg blot frem til, at det element, jeg er mest vild med fra mit Versiure-system, er: 

Night control, som er en tænd-og-sluk-alarm controller, som man kan slå alarmen til og fra med, MEN som også kan bruges som en OVERFALDSALARM. Det er altså noget, der uden tvivl gør mig tryggere – velvidende at den er ved min side, når jeg fx er alene hjemme. 

 

Lad os blive enige om, at man kan ikke købe sig til den komplette tryghed, med mindre man skal have et vagtværn ude foran ens hjem (det tænker jeg, er lidt omkosteligt). Men et alarmsystem, som det fra Verisure, er nu engang den eneste løsning, jeg kan komme på, som er for alle, og hvor du faktisk får et produkt, der virkelig giver dig tryghed og sikkerhed i dit eget hjem!

Det er ikke den store udskrivning pr. måned i det samlede budget – og jeg føler mig faktisk tryggere, og jeg føler, at jeg aktivt gør noget for at sikre mine ejendele, hjem og familie. 

Komponenterne i Verisure er ikke som tidligere disse store grimme tingester, der ødelægger æstetikken i hjemmet. Der er virkelig sket noget, siden jeg boede hjemme, og det første man mødte, når man åbnede hoveddøren, var en kæmpe alarmtavle. Det er blevet pænt nu. Selv din controller, som er den, du styrer dine komponenter med, er stilet og neutral. 

Jeg har: 

Indbruds- og tyverisikring

Brandsikring

Dør- og vinduessikring

Man kan bl.a. også få:

Bevægelsessensor

Fugtsensor 

Fotosensor 

Røgalarm 

Og sååå meget mere…

Du kan tage Verisures gratis og helt uforpligtende alarmtest lige HER og se, hvordan du bedst muligt kan sikre dit hjem, og hvad det ville koste at få dit helt personlige skræddersyede alarmsystem. 

Xx Christiane

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer, så er du meget velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenunder – vi ville elske at høre fra dig 🙂  

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450