[single_post_category_name]

Dit horoskop: April

Dit horoskop: April

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Det er dig, det drejer sig om i denne måned. Du må gerne være egoistisk, for du kommer langt med de ting, du arbejder for. Du kan få et uventet jobtilbud eller sætte dig nye, spændende og ambitiøse mål. Du er stærkere, end du tror, og dine ressourcer er mange. Der bliver mulighed for en rejse, hvor du kan slappe af og regenerere.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især anden halvdel af måneden byder på kærlighed og romantik. Du vil sikket ikke føle dig klar før, for du tænker meget og har en tendens til at beskytte dig selv. Vær ikke bange for at gå efter det, du ønsker, og sig fra, når det virker for useriøst og ligegyldigt. Er du i et forhold, så vil romantikken blomstre, og dejlige forårsforelskede følelser dukker op mellem jer.  Vær ikke bange for at tale om følelser og fortælle, hvad du har brug for. 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Skorpion eller Jomfru

TYR

I starten af måneden vil du have travlt med at planlægge fremtidige mål og at samarbejde med andre. Der er mange ting, du skal holde styr på. Derfor er det også velfortjent, at du tager dig en timeout over påskeN, hvor du slapper af og bare nyder alt det mere syndige. Sørg for at få god mad, være sammen med venner og forkæle dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan møde kærligheden først på måneden gennem gode venner eller der, hvor du arbejder. Senere vil du ikke være så tilbøjelig til at stille dig selv i situationer, hvor du føler dig sårbar. En lille hemmelige flirt kan udvikle sig til noget spændende. Hvis du har en partner, så sørg for, at denne ikke skal gætte sig til, hvad du har brug for. Det skaber kun skuffelse hos jer begge. Du har brug for lidt alenetid, men der bliver stillet krav.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Tvilling eller Krebs

TVILLING

Det bliver en aktiv og travl måned, hvor der sker en masse omkring dig. Der er ikke tvivl om, at du holder af, at der sker noget, men familie og partner vil helt sikkert savne dit nærvær. En gammel ven kan dukke op, og hvorfor ikke mødes og tale om fælles oplevelser, hvis du har lyst. Du skal prioritere de ting, der er vigtige for dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du møder mange mennesker i det daglige, derfor bliver der også mulighed for, at en dejlig flirt opstår. Sætter du kærligheden på dagsordenen, så vil du opleve, at den virkelig blomstrer. Det gælder også for dig, der er i et forhold. Find på hyggelige stunder og kom lidt væk hjemmefra. I slutningen af måneden vil du sikkert mærke, at din partner vil prøve at begrænse dig, det giver udfordringer, men prøv at være diplomatisk og opmærksom.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

KREBS

Tag dig nogle gode pauser, du har brug for at dovne lidt. Det har været en travl tid, hvor der sikkert er sket en masse forandringer, og nu er det godt at puste lidt ud. Du kan med held lægge spændende planer, og fra næste måned vil du få succes med at føre dem ud i livet. Vær opmærksom på, at du ikke begår fejl på dit arbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en god måned, når det kommer til kærlighed og parforhold. Det gælder især, hvis du og din partner har planlagt at rejse. Når I kommer lidt væk fra dagligdagen og får nogle fælles oplevelser, giver det en dejlig energi. Der bliver mulighed for mange sjove stunder. Hvis du ikke er i et forhold, så opstår der romantiske øjeblikke, da du er mere social og udadvendt end ellers. Du er kræsen, måske for kræsen, giv kærligheden en chance.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Krebs og Stenbuk

LØVE

Du har det bedst, når du er på forkant med tingene, men det sætter dig faktisk i nogle virkelig stressende situationer. Fremadrettet kommer du længst, hvis du slipper dine bekymringer og i stedet tager en ting ad gangen, som den opstår. Det er en god ide, at du ændrer lidt på dine mål, så det også omfatter dig selv personligt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det kan blive en af de bedste måneder på året, hvis du sørger for, at du og din partner tager jer tid til hinanden. I taler godt sammen, og der er mulighed for romantiske øjeblikke. Læg nogle gode fælles planer, du har mange ideer. Hvad er vigtigst for jer sammen og hver for sig? Hvis du ikke er i et forhold, så bliver især første halvdel af måneden god. Her kan du møde én, der virkelig får dit hjerte til at banke. Tag en chance!

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

JOMFRU

Det er ikke dig, der sætter dagsordenen i denne  måned. Du bliver hurtigt involveret i andres planer, og det kan til tider irritere dig , for du når ikke at sige fra. De projekter du selv starter, kommer godt fra start først på måneden. Tag et skridt ad gangen, for hvis du har for travlt, kan du begå fejl, som kunne være undgået.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et parforhold, venter en god måned. Der sker en masse spændende, hvis du er udadvendt og taler med dem, du møder. Hold dig ikke tilbage, hvis der er en, du fatter interesse for. Det er vigtigt, at gøre plads til romantik. Det gælder også, hvis du er i et forhold. Involver din partner i dine planer og ideer. Det bringer jeg tættere sammen, når I arbejder mod fælles mål, eller denne kan støtte og hjælpe dig.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

VÆGT

Brug din intuition i det daglige, især på dit arbejde kommer den dig til gavn. Du vil vide, når noget føles rigtigt. Du kan udvide dit netværk, så tal med dem, du møder. Du bliver inspireret, og det giver nye muligheder. Få gerne ordnet lidt i boligen, det giver luft at få smidt ud og sorteret. Få også familien til at rydde op. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der kommer til at ske noget uventet og spændende i denne måned. Det kan være, din partner har nogle særlige planer, for denne er meget eventyrlysten. Find din egen impulsive side frem, og kast dig ud i nogle spændende dates. Er du single, så kan et uventet møde få gnisterne til at fyge. Det kan også være en gammel flamme, der atter dukker på i dit liv. Du skal ikke tænke så meget, men kaste dig ud i det, det giver energi og glæde.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

SKORPION

Du vil have stort fokus på nye projekter og opgaver. Det er det daglige arbejde, der interesserer dig i denne måned. Du vil hellere lave om på tingene, hvor du er nu, end finde et nyt job. Der er ikke tvivl om, at du inspireres af spændende mennesker, der har en anderledes tilgang til tingene, så sørg for at udvide dit netværk.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fokus er stort på dit parforhold. Du holder af at være aktiv sammen med din partner, der må gerne ske noget. Du finder hurtigt denne for kedelig, og det skaber udfordringer, hvis du få nej og ikke ja… Find på noget, som I begge synes er spændende. Er du single, så er du ikke bange for at være den, der tager initiativ. Husk at det er ikke alle, der er stærke nok til det, men det er faktisk deres tab, du har en fantastisk udstråling. 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skytte og Tyr

SKYTTE

Det er ikke alt, du kan kontrollere, så nogle gange må du lige tilbage og rette op på et par småting, når andre har været involveret. Du vil sikkert føle dig begrænset på grund af penge og økonomi. Find noget spændende, du kan foretage dig, uden det koster for meget. Du må holde igen og forkæle dig selv med de gratis glæder.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er romantik, harmoni og kærlighed på hjemmefronten. Især i første del af måneden er du og din partner tætte. I behøver ikke gå ud for at skabe romantiske øjeblikke, gør lidt ekstra for at skabe en hyggelig stemning og tal sammen.  Er du single, så tag imod de invitationer, du får, det byder på spændende muligheder. Du er god til at tale med andre og tiltrækkes af en partner, der kan give dig modspil og tager initiativ.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løven og Fisk

STENBUK

Der er ikke tvivl om, at du nogle dage vil finde det hele meget tungt. Det er ikke den letteste periode for dig generelt. Det kan også være svært for dig at hive dig selv op, når du oplever modgang. Det er vigtigt, at du ikke tvivler på dig selv. Der er ikke tvivl om, at du gør dit bedste. Fokuser på de øjeblikke, der sker noget godt. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner er en god støtte de dage, hvor tingene ser tunge og triste ud. Du behøver ikke at klare det hele selv, bed om hjælp.  Læg gerne nogle ambitiøse planer sammen, men husk, at der også skal være tid til stille stunder, hvor I begge kan regenerere og få fornyet energi. Er du ikke i et forhold, så er du ikke den letteste at tilfredsstille. En potentiel partner skal både være seriøs og stærk, samt være i stand til at få dig til at grine.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Vædder 

VANDBÆRER

Det er vigtigt, at du får sat nogle grænser, ellers viL du opleve, at andre udnytter dit gode hjerte. Du må forberede dig på, at ikke alle er lige gode at arbejde sammen med. Du får derfor mere end en udfordring. Du kan gøre nogle gode køb, og du er heldig i pengesager. Står du overfor en stor investering, så undersøg mulighederne nu. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du holder af at bruge tid sammen med din partner. Brug gerne lidt penge på en fælles forkælelse. Der er ingen tvivl om, at I vil få meget ud af en forlænget weekend hjemmefra, hvis det er muligt. I får nye ideer til boligprojekter, og det bliver ikke kedeligt. Er du single, så er du ikke meget udadvendt, og derfor vil du sikkert ikke støde på så mange nye mennesker og muligheder.  De største muligheder for romantik er, hvor du færdes til daglig.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

FISK

Dine ressourcer er mange, og du kan gennemføre det, du sætter dig for. Du må gerne være lidt egoistisk og fokusere på dine egne ting, så du udnytter de gode tendenser. Du er god til at komme med gode råd, men du skal passe på med, det ikke tager for meget tid. På hjemmefronten er du god til at sætte familien i arbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en virkelig charmerende udstråling, der tiltrækker andre. Derfor vil det også være mange muligheder for flirt og romantik. Du behøver ikke gøre meget selv, bare du er åben og taler med dem, du møder, vil du få flere valg. Er du i et forhold, så fortæl din partner, hvad du har brug for. Denne vil gå langt for at forkæle dig. Det er næsten som om, I bliver nyforelskede igen. Sørg for, at det er tid til at pleje jeres forhold i hverdagen.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru og Skorpion

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide