[single_post_category_name]

Del 1: Kom med ChriChri backstage til Huaweis P30-event med Christopher

Reklame for Huawei

Torsdag afteb var ChriChri redaktionen, med ladyboss og chefredaktør Christiane i spidsen, til et storslået event i The Lab i København for at fejre, at Huawei for nyligt har lanceret den nye smartphone P30 og P30 Pro. Den er nok den p.t. mest omtalte smartphone, og det er altså fordi, det helt særlige ved den her smartphone er dens vanvittigt gode kamera. Det er udviklet i samarbejde med giganten indenfor spejlreflekskameraer, Leica, og det er amazing!

Kom med behind the scenes fra torsdagens event, hvor højdepunktet uden tvivl var intimkoncerten med Christopher, som er Huaweis (alt for cute) ambassadør, men vi var altså også virkelig begejstrede for at få taget portrætfotos af den professionelle fotograf Nikolaj Thaning – selvfølgelig taget med P30 Pro. Det samme er alle billeder og videoer i denne lille flue-på-væggen-serie og uden nogen form for redigering!

I denne 1. del følger vi Christiane, inden hun går scenen for at byde velkommen.

 

Ladyboss forbereder sig til velkomsttalen

Team ChriChri havde sammen med Huawei inviteret til det her skønne event for særligt inviterede, deriblandt en god håndfuld af jer, vores skønne læsere, som var så heldige at vinde billetter. Derfor skulle Christiane selvfølgelig holde en velkomsttale. Alle, der har holdt en tale, ved, at sådan noget kræver liiiidt forberedelse. Med mindre man er onkel Klaus-typen, der slår på glasset ved enhver lejlighed og improviserer alenlange taler 😉

Meeeen, der blev heldigvis også tid til at tage en lille slapper, inden alle gæsterne ankom. Og hvilken bedre anledning til lige at tage et par selfies?! Christiane har første gang haft testet den nye P30 Pro, da hun og Christopher var i Paris til lanceringen.

Da hun igen fik den i hænderne og kom i gang med at tage selfies, udbrød hun (bl.a. – der var mange rosende ord, haha): “Ej, hvor har jeg egentlig savnet den – og kameraet! Jeg har seriøst stået i flere situationer og tænkt, at jeg godt kunne have brugt dét kamera lige nu! Den tager jo de bedste billeder! Tror I, jeg kan låne den med på tur i weekenden?”

Kameraet ER amazing! Det har så mange funktioner, og minder meget mere om et professionelt spejlreflekskamera end et “almindeligt” mobilkamera. Vi er især vilde med natfunktionen, foruden selvfølgelig selfiefunktionerne, som gør, at du selv i mørke kan tage lyse og skarpe billeder – uden blitz! Forestil jer lige alle de flotte billeder af solnedgange, fester i sommernætterne OG søde, sovende børn 😀

Hvis du er blevet nysgerrig på den nye P30 Pro, så kan du læse meget mere om den lige HER. Vi kan dog virkelig anbefale, at du tager et smut forbi en forhandler også, for det her smartphone-kamera skal opleves.

Læs med i del 2 af vores fluen-på-væggen serie, hvor vi får taget pro portrætfotos med P30 Pro og synger i kor med Christopher og hans fans <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide