Del 2: Kom med ChriChri backstage til Huaweis P30-event med Christopher

Reklame for Huawei

Torsdag aften var ChriChri redaktionen, med ladyboss og chefredaktør Christiane i spidsen, til et storslået event i The Lab i København for at fejre, at Huawei for nyligt har lanceret den nye smartphone P30 og P30 Pro. Har du læst del 1 i denne lille flue-på-væggen-serie? Ellers er den lige HER.

Kom med behind the scenes fra torsdagens event, hvor højdepunktet uden tvivl var intimkoncerten med Christopher, som er Huaweis (alt for cute) ambassadør, men vi var altså også virkelig begejstrede for at få taget portrætfotos af den professionelle fotograf Nikolaj Thaning – selvfølgelig taget med P30 Pro. Se det hele her!

Photoshoot med de Pro

Da gæsterne, som bl.a. inkluderede influencere, medier og fans, var ankommet, bød Christiane dem på vegne af Huawei og Team ChriChri velkommen. Foruden lækker mad, drinks og ekstremt lækker kage (ja, I véd vi elsker kage) bød aftenen på fri leg med P30 og P30 Pro.

Vi var især ret vilde med photoshoot-området, hvor man med P30 Pro kunne få taget portrætfotos. Den dygtige professionelle fotograf Nikolaj Thaning var manden bag de virkelig fine portrætter.

 

Alle gæster havde mulighed for at få taget deres portræt og dernæst få det sendt til sig selv, så det kunne ryge direkte på Instagram. Prøv bare at se her, hvor flotte de blev!

Derudover kunne man selv tage portrætter vha. P30 Pro og ringlys. Hmm, ringlys, tænker du måske. Jo, har du nogensinde undret dig over, hvordan de pro får så godt lys på deres billeder? Ringlys er et af svarene 😉

 

Christopher og fankoret

Huaweis smartphone P30 Pro var naturligvis aftenens hovedperson (hovedtelefon, haha), men ingen tvivl om, at den måtte vige førstepladsen, da Christopher gik på scenen. Christopher er ambassadør for Huawei, og mon ikke du har set de kæmpestore bannere med ham på rundt omkring i bybilledet? Vi klager ikke 😉

Christopher gav den max gas, og det samme gjorde de fans, som havde været så heldige at vinde billetter. Ja, og os selvfølgelig. Team ChriChri er kæmpe Christopher-fans, og altså, vi stod slet ikke så tæt på ham, som det ser ud til. Thank you, crazy zoom på P30 Pro!

 

 

 

Hvis du er blevet nysgerrig på den nye P30 Pro, så kan du læse meget mere om den lige HER. Vi kan dog virkelig anbefale, at du tager et smut forbi en forhandler også, for det her smartphone-kamera skal opleves. JA, vi er fan, og Christopher siger det jo meget godt til sidst i ovenstående video 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og