Dit horoskop: Maj

Dit horoskop: Maj

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested og -tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Dit november-horoskop: Vædderen 

Der sker en masse spændende ting, især på dit arbejde. I starten af måneden vil du føle dig stresset, din vilje er meget stor, men du må også arbejde for  resultaterne. Træf beslutninger omkring fremtiden. Perioden er god  til, at du sætter turbo på. Du kommer særlig langt, når du samarbejder med andre, men det er dig, der skal bestemme . 

Det du fokuserer på, får du mere af. Der er derfor masser af kærlighed i vente, hvis du selv vil. Er du single, så vær udadvendt og tag imod de invitationer, du får. Det er vigtigt, at en potentiel partner har samme værdigrundlag som dig, men det kan så også udvikle sig meget hurtigt. Er du i et forhold, så har du det bedst, når tingene foregår på din måde. Men så er du til gengæld også virkelig kærlig, og der er en dejlig harmoni og intimitet. 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vædder eller Tyr

 

TYR

Dit november horoskop: Tyren

Du kan forvente en travl og aktiv måned, hvor alt sker i et højt tempo. Der er ikke tvivl om, at du i perioder vil være lidt stresset , men du trives faktisk med, at der sker en masse. Det bliver ikke meget, du har tid til familie eller venner, men husk at tage dig en pause ind i mellem, så du ikke brænder helt ud. Motion og meditation er godt for dig.

Anden halvdel af måneden bliver den bedste for dit parforhold. Hvis det er muligt, så sørg for, at du bruger mere tid med din partner. Husk også at lytte og spørge ind til din partner. Du er selv så engageret i dine egne ting, at det let kommer til kun at dreje sig om dig. Der er mulighed for skønne, romantiske stunder. Er du single, så vil du tiltrække andre med din charmerende udstråling, det er dog ikke sikkert, du lægger mærke til det.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

 

TVILLING

Dit november-horoskop: Tvillingen

Måneden starter med nogle komplikationer, men det løses relativt let, hvis du er diplomatisk og fleksibel. Det er ikke alle, du er enige med, men bare du lytter, så findes der en udvej. Brug din intuition, når du skal træffe beslutninger, så vil du ikke begå fejl. Du er meget udadvendt og social, og det giver mange sjove oplevelser.

Hvis du er single, kan et venskab udvikle sig i romantisk retning. Det er vigtigt  for dig, at du taler godt med en kommende partner, og at I kan have eller udvikle et godt venskab. Senere på måneden bliver der mulighed for en hemmelig flirt. Hvis du er i et parforhold, så kan udfordringen blive, at du er meget mere udadvendt og social, mens din partner holder af at tage det mere roligt. Her gælder det om, at finde et kompromis.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

 

KREBSEN

Dit november-horoskop: Krebsen

Det er en god ide, du får afsluttet nogle af dine igangværende opgaver og samtidig får ryddet lidt op. Tempoet nemlig stiger gradvist, og du får travlt. Du arbejder godt sammen med andre, og sammen får I gode ideer til nye projekter. Sørg derfor for at udveksle ideer og erfaringer med andre, både arbejdsmæssigt og privat, så du bliver inspireret.

Sætter du kærlighed på dagsordenen, er der ikke tvivl om, at det bliver en romantisk måned. Det kan bringe en ny partner ind i dit liv, og det bliver hurtigt seriøst mellem jer. Det giver dig masser af energi og gør dig kun mere tiltrækkende. Er du i et forhold, så sørg for, at I foretager jer noget sammen. Det vil bringe en god energi, at I oplever noget spændende og sjovt. Måske en overnatning et hyggeligt sted eller en spændende udflugt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

 

LØVE

Dit november-horoskop: Løven

Du bliver nødt til at gå på kompromis, hvis du gerne vil igennem med nogle af dine ideer og projekter. Du er virkelig genial, men du er også meget hurtig, og det får dig til at begå fejl. Sæt tempoet lidt ned, du når det hele alligevel, selvom din tålmodighed bliver testet. Nye muligheder viser sig karrieremæssigt, og det bliver spændende.

Der er en god harmoni i dit parforhold. Du og din partner taler godt sammen, og I føler en skøn, gensidig tiltrækning. Prioriter derfor hinanden, også i den travle hverdag. Glæden finder I i de stille stunder, ikke kun ved at have noget planlagt at se frem til. Er du single, er du ikke bange for at springe ud i et nyt parforhold, faktisk er du mere klar, end du selv regner med. Det skal være en partner, der er stærk og loyal, du er ikke til pjat.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve og Stenbuk

 

JOMFRU

Dit november-horoskop: Jomfruen

Du er virkelig god til at få dine opgaver færdige og nå det, du sætter dig for. Tag gerne fat i andre, de vil være mere end glade for at hjælpe, du er nemlig spændende at arbejde sammen med. Du får held med nye mål, men de skal ikke være alt for langsigtede, så mister du begejstringen. Familien kræver også dit fokus. 

Du og din partner taler virkelig godt sammen, men I kan også være sammen, uden der skal siges eller ske en masse. I ved begge, at I er der for hinanden, og kan bare hygge jer og glædes over jeres fælles værdier. Er du ikke i et forhold, så er der spændende muligheder. Det er dog vigtigt for dig, at det går stille og roligt. Din kommende partner skal have et godt fundament, og skal være i stand til at finde på romantiske dates.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Skorpion og Fisk

 

VÆGT

Dit december horoskop: Vægten

Tal med dem, du møder i det daglige. Du kan udvide dit netværk med spændende mennesker, som du taler virkelig godt med. Vær gerne lidt impulsiv, det bringer nemlig nye muligheder med sig, som du vil få succes med. Der er ikke tvivl om, at du har mange ressourcer, men det kan du tvivle på i øjeblikket. Tæl derfor dine sejre.

Der er ikke tvivl om, at din partner nyder at overraske dig. Det bliver en  skøn og spændende måned, hvis du bare lader dig føre med og er imødekommende. De ting, I foretager jer sammen, vil bringe fornyelse i jeres forhold. Hvis du er single, kan du overraskes over en uventet kærlighedserklæring. Vær ikke bange for at tage en chance, det bliver bestemt ikke kedeligt. Du skal dog give forholdet en reel mulighed for at udvikle sig.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling 

 

SKORPION

Dit december horoskop: Skorpionen

Der sker meget på dit daglige arbejde, og du møder nye mennesker, der kommer til at gøre et stort indtryk. Det bliver derfor en spændende måned, hvor det gør en forskel, hvis du er social og udadvendt. Du har et godt overblik, og det hjælper dig til at nå dine opgaver og mål. Du er også god til at få andre til at præstere.

Du virker meget tiltrækkende på andre, men du er måske ikke helt så interesseret i at åbne dig op. Derfor er det også sandsynligt, at du ikke lige springer ud i et nyt forhold. Det vil dog give spænding og glæde, hvis du tager en chance.  Hvis du har en partner, vil I trives sammen i hverdagen. Sørg for at nyde de små ting og tage jer tid til hinanden. Når der er ting i boligen, der skal laves, så gør det sammen. Der bliver mulighed for en del grin.

Din bedste veninde er: Tvillingen

Din bedste flirt er: Jomfru eller Vandbærer 

 

SKYTTE

Dit december horoskop: Skytten

Du får mulighed for at  rette op på tidligere fejltagelser, som du har begået. Det kan være én, som du synes, du skylder en undskyldning, og det vil give dig frihed, hvis du gør det nu. Der er spændende fokus på dit daglige arbejde, nye muligheder viser sig, og du får nogle gode ideer, som du med held kan føre ud i livet. 

En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv, og det er bestemt værd at afprøve. Du møder kærligheden, hvor du færdes til daglig. Det kan være gennem dit daglige arbejde eller et tilfældigt møde. Vær ikke bange for at tage initiativ. Har du har en partner, så nyder I at bruge tid sammen, og fælles projekter giver ny energi til jeres forhold. Det er vigtigt, at I tænker over, hvordan I kommunikerer. Tænk over, om du er lidt for negativ. 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

 

STENBUK

Dit december horoskop: Stenbukken

Du kan virkelig tage nogle signifikante skridt og få succes med de ting, du har  arbejdet hård på. Du vil også have held med at starte på nye projekter, faktisk bliver det en af de bedste måneder på hele året. Sørg for, at du også bruger tid med familien, I vil alle nyde nogle hyggelige og stille stunder. Inviter også gode venner på middag.

Der er en virkelig dejlig harmoni imellem dig og din partner. Der behøver ikke at ske det store, bare I er sammen, så giver det energi til jeres parforhold. Boligprojekter vil interessere jer begge, men det behøver ikke at være det helt store. Hvis du ikke er i et forhold, så vil anden halvdel af måneden blive den mest spændende. Her kan du få en uventet invitation, der fører romantiske muligheder med sig. 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Tyr og Skorpion

 

VANDBÆRER

Dit december horoskop: Vandbæreren

Vær gerne lidt egoistisk, og koncentrer dig om, hvad du ønsker. Når du sætter dig selv højt, vil andre også gøre det. Det kan være svært for dig at sige fra, når andre ønsker noget af dig, men det må du øve dig lidt i. Arranger gerne nogle spændende udflugter sammen med familien og gode venner, det giver dig inspiration og et pusterum.

Er du i et parforhold, kan du se frem til mange hyggelige stunder sammen med din partner. Det bliver en god måned, hvor I virkelig vil være på bølgelængde. Det er de små ting, der gør en forskel, så forkæl din partner og find på noget, I begge holder af.  Er du single, kan du blive introduceret til en potentiel partner gennem familie eller venner. Du vil ikke have helt let ved at åbne op, så tag det stille og roligt til en start.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Krebs og Jomfru

 

FISK

Dit december horoskop: Fisken

Du er virkelig god til at arbejde sammen med andre, og du vil finde ud af, at du bliver værdsat for dine mange ressourcer. Du bliver hurtigt interesseret i nye projekter, og selvom der er mange, vil du være i stand til at få dem til at lykkes. Slå dig lidt løs, og find på noget skørt. Du fortjener et godt grin, det løsner op for meget.

Der  er virkelig mulighed for masser af romantik. Har du en partner, så find på nogle dejlige dates, og vær ikke bange for at give udtryk for, hvad du selv ønsker. Din partner bliver glad for at gøre noget for dig. Er du ikke i et forhold, så er det bestemt ikke alle, der gør et indtryk på dig. Du har meget høje krav, men egentlig er det vigtigste, at I har samme værdier og grundholdninger. En der virker kedelig, kan vise sig at være meget, meget mere.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vægt og Vædder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og