Støt en god sag på Mors Dag – Stolbjerg Copenhagen x ChriChri nøgleringe

Årets Mors Dag-gave støtter SOS Børnebyerne-mødre

D. 12. maj 2019 er det Mors Dag. Her hos ChriChri er vi vilde med Mors Dag, for mødre er vaskeægte superhelte, og det fortjener så absolut sin helt egen mærkedag!

Mors Dag er dagen der markerer, at mødre og moderskab verden over æres og fejres, og sammen med Stolbjerg Copenhagen ønsker vi at ære børn og mødre i udviklingslande. Moderskabets værdier kan komme til udtryk på mange måder, og i SOS Børnebyerne er “mødrene” de omsorgspersoner, som tager sig af de forældreløse og udsatte børn. Deres kærlighed er omdrejningspunktet for børnenes liv og skaber dermed grundlag for, at disse udsatte børn udvikler stærke relationer og lærer at klare livets udfordringer. 

Derfor er vi gået sammen med Stolbjerg Copenhagen om at udvikle velgørenhedsnøgleringene “I CARE”, hvoraf 30 kr. pr. solgt nøglering går til SOS Børnebyerne.

 

Nøgleringe til Mors Dag – I CARE

Stolbjerg Copenhagens populære lædernøgleringe Key Darling og Key Buddy i farverne sort/natur, natur/natur, natur og sort er til dette formål lavet med teksten I CARE og et lille guldhjerte samt teksten MOR og lille guldhjerte.

Nøgleringene vil være til salg i perioden 1. – 12. maj til hhv. 279 kr og 249 kr. Hver solgt nøglering giver 30 kr. til SOS Børnebyerne. På den måde håber vi at kunne bidrage til uddannelse af endnu flere SOS Børnebyerne-mødre og et bedre liv for flere af verdens udsatte børn, der fortjener massiv støtte, kærlighed og opmærksomhed.

Med “I CARE” nøgleringen kan du vise, at du giver omsorg og støtter arbejdet for en meningsfuld sag. For alle børn fortjener en mor og et kærligt hjem. Mon ikke din egen mor, svigermor eller en anden mor i dit liv er helt enig? <3 

Køb nøgleringene lige her.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450