Dit Horoskop: Juni

Dit horoskop: Juni

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested og -tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Dit november-horoskop: Vædderen 

Det er ikke altid let at få det hele til at passe sammen. Der er bud efter dig både på arbejdet og hjemmefronten. Du kan ikke tillade dig at miste fokus nogle af stederne. Du vil sikkert blive træt af dit job og overveje at gå helt andre veje. Tag en snak med din chef og få lavet om på et par ting. Du kan også overveje at springe ud som selvstændig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er i et parforhold, kan du og din partner let komme til at tale forbi hinanden. Du har brug for, at der sker noget, men det er ikke sikkert, at din partner har det på samme måde. Sørg derfor for, at I får noget tid alene til at planlægge og tale sammen. Hvis du er single, sker der en masse spændende, hvis du bare kommer ud. Sig ja til de invitationer, du får, og kast dig også ud i en impulsiv date. Du har brug for at flirte lidt.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tvilling og Løve

 

TYR

Dit november horoskop: Tyren

Som måneden skrider frem, vil du opleve, at du bliver mindre stresset. Der er stadig hængepartier, men prioriterer du din tid, vil du nå det hele. Der er stor fokus på din økonomi og ikke på den dårlige måde. Brug gerne lidt af opsparingen på at forkæle dig selv og dine nære. Skal du rejse sidst på måneden, må du regne med forsinkelser.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Anden halvdel af måneden bliver skøn for dit parforhold. Det er også her, du kan møde kærligheden, hvis du er single. Det bliver en hemmelig flirt, der udvikler sig til noget mere seriøst, og det kan gå meget hurtigt – sikkert hurtigere end du ønsker. Er du i et forhold, så brug tid sammen med din partner. Det er faktisk dig, der skal skabe de romantiske stunder, som så bringer jer tættere sammen. Det er også vigtig med en god kommunikation.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Vægt

 

TVILLING

Dit november-horoskop: Tvillingen

Du har energi til at nå alt det, du ønsker, og du har sikkert virkelig mange planer. Egentlig er det en god måned at rejse i, men du kan også få ordnet en masse hængepartier, hvis du ikke har ferie endnu. Sælg ud af det, du ikke bruger, så har du penge, som du med god samvittighed kan bruge til noget nyt, som du længe har ønsket dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kommer til at være opmærksom på din partner, denne har ikke en helt så sjov og let måned som dig. Der kan være nogle større ting, som denne går og tænker over, så som arbejde og mål. Find gerne på noget sjovt, men der skal også være plads til alvor. Er du ikke i et forhold, så skal du nok tiltrække romantik og flirt. Det er egentlig op til dig at vælge, hvad du ønsker. Egentlig ønsker du måske ikke noget meget seriøst…

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Vædder

 

KREBSEN

Dit november-horoskop: Krebsen

Der skal være tid til at slappe af. Du har også brug for noget tid alene, hvor du kan tænke over nye ideer og planer. Disse kan du så udføre i anden halvdel af juni, hvor energien og overblikket er større. Det kniber med støtten fra andre, der virker mere som om, de vil holde dig tilbage. Lad det ikke holde dig tilbage, du kan, hvad du vil.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Første halvdel af måneden bliver bedst, når det kommer til kærlighed og romantik. Det er her, et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, hvis du selv ønsker det. Senere vil du være lidt mere lukket og har ikke så let ved at vise følelser. Er du i et forhold, så sørg for, at I oplever noget spændende sammen, lægger planer og finder på sjove tiltag. Du har ikke brug for at gå så meget i dybden, du vil egentlig hellere bare slappe af.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr

 

LØVE

Dit november-horoskop: Løven

Sæt tempoet ned i denne måned. Du vil ikke have meget energi, derfor er det nødvendigt, at du prioriterer dine opgaver og aftaler. Der kan også opstå ærgerlige fejl, hvis du er for hurtig og ikke opmærksom. Du trænger virkelig til ferie, for der har været alt for mange spekulationer på dit daglige arbejde og i det daglige generelt, slap af når du kan!

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der bliver mulighed for at finde kærligheden gennem en introduktion fra nogle venner eller noget socialt, du deltager i. Du virker meget tiltrækkende på andre, og udstråler en god ro. Du kan også med held tage fat i en tidligere flamme, og foreslå et møde. Hvis du er i et forhold, så bliver der masser af mulighed for dejlige stunder. Det er dog vigtigt, at I begge giver udtryk for, hvad jeres behov er, I kommer langt med en klar kommunikation

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Skytte

 

JOMFRU

Dit november-horoskop: Jomfruen

En social tid venter, hvor du vil nyde at være sammen med gode venner, og foretage dig noget aktivt. Leg turist i din egen by, eller arranger en udflugt, så der sker noget andet. Du kan også sige ja til impulsive invitationer. Slip kontrollen lidt og lad andre bestemme, hvor og hvornår, det giver nemlig også mange sjove oplevelser.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er single og ønsker en partner, så bliver du nød til at sætte kærligheden på dagsordenen og gøre noget ved det. Tænk over, hvad du ønsker dig og kast tid ud i det. Det kan du gøre ved at høre i dit netværk, om der er en, der er frisk på en blind date. Er du i et forhold, så bliver det en god måned. Der er en god harmoni imellem dig og din partner, og hvis du er fleksibel, vil denne overraske dig positivt. Find tid til en date eller to.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Krebs og Stenbuk

 

VÆGT

Dit december horoskop: Vægten

En hektisk måned venter, hvor du sikkert får travlt på arbejdet og samtidig har mange ting på hjemmefronten, som du skal tage dig af. Du er heldigvis handlekraftig, og du skal nok komme i mål. Påtag dig ikke yderligere ting især, hvis det ikke er noget, du virkelig har lyst til. Holder du ferie, så skal der ske noget nyt og spændende.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det går godt med kærligheden, der er en skøn harmoni og tiltrækning mellem dig og din partner. I får nogle sjove oplevelser, når I planlægger nogle udflugter eller bare kommer lidt væk hjemmefra. Det bringer ny energi til jeres forhold. Hvis du ikke har en partner, så vil det opstå et par spændende muligheder for flirt. Det er en god måned for kærligheden generelt, men for dig i særdeleshed, så udnyt der og vær udadvendt og social.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Fisk og Tvilling

 

SKORPION

Dit december horoskop: Skorpionen

Slip kontrollen og se, hvor tilfældighederne tager dig hen. Der er ikke tvivl om, at der sker en masse spændende, når du er impulsiv. Du kan udvide dit netværk, hvis du taler med dem, du møder, og nye venskaber kan forme sig. Læs en god bog eller deltag i noget, der udfordrer dig, det er en god tid til at lære nye ting.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærlighed opstår, når du mindst venter det. Har du ingen forventninger, vil du blive overrasket på den positive måde, så egentlig skal du ikke gøre ret meget. Det er dog vigtigt, at du og en potentiel partner taler godt sammen. Er du i et forhold, så sørg for at I kommer ud og oplever noget sammen, det er nemlig det, der skaber harmoni og giver gode grin. Bare i giver plads og tid til jeres forhold, så vil det virkelig blomstre.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

 

 

SKYTTE

Dit december horoskop: Skytten

Der sker noget, hvor du er. Du har mange sjove ideer og finder på spændende projekter. Det er både hjemme og på dit daglige arbejde. Det kan knibe med at holde fokus ret længe ad gangen, så dine tiltag skal ikke være for ambitiøse. Du nyder at komme ud og møde andre mennesker, så sørg for at arrangere spændende tiltag.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner får mulighed for at opleve en masse og have en sjove og spændende måned. Du sørger for underholdningen, hvis din partner så er åben overfor impulsive og sjove ideer, bliver det fantastisk. I fungerer virkelig godt sammen i det daglige. Har du ikke har en partner, så vil du sikkert kaste dig ud i mere end én flirt. Du virker tiltrækkende på dem, du møder, og du tager ikke tingene så seriøst, det skal bare være sjovt.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Løve og Skorpion

 

STENBUK

Dit december horoskop: Stenbukken

Er der noget, du har udfordringer med, så spørg om hjælp. Du vil finde, at andre er mere end villige til at gøre noget for dig, især fordi du helt sikkert selv har gjort en forskel for dem. Du vil have mange nye ideer til kreative projekter, men det skal være noget, du slapper af med, for det har du brug for. Få afsluttet gamle hængepartier.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sær kærligheden i fokus, det giver en meget lettere stemning imellem dig og din partner. Denne vil sikkert føle, at du har haft fokus alt for mange andre steder. Find på noget sjovt og aktivt I kan få ind i hverdagen, så rutinen brydes. Er du single, så kan du møde en potentiel partner, når du slapper af og bare lader din sjove side komme frem. Der er flirt i luften, hvor end du kommer hen, det er bare om at lade det komme til dig.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vædder og Vandbærer

 

VANDBÆRER

Dit december horoskop: Vandbæreren

Hold dig ikke tilbage, når det drejer sig om kreative og sjove boligprojekter. Få familien samlet og kast jer ud i tingene. Det skal være sjovt. Du er god til at få nye projekter til at lykkes, men du har brug for, at det er dig, der bestemmer. Din energi er god, og du kan arbejde hård, men der skal også være tid til noget sjovt og afslappende.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver én af de bedste måneder på året for dig og din partner. Hvis I bare sørger for, at I har tid til hinanden, så blomstre kærligheden og romantikken. Det skal ikke være så alvorligt, gode grin og sjove indfald gør den største forskel. Hvis du er single, bliver anden halvdel af måneden bedst. En sjov flirt kan udvikle sig, hvis det er der, du ønsker. Egentlig skal du bare lade tingene ske, uden at tænke for meget over det.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Jomfru og Krebs

 

FISK

Dit december horoskop: Fisken

Til tider kan det være svært for dig at overskue, hvordan du skal nå det hele. Det giver dig mindre stress, hvis du prioriterer og så holder en stram deadline. Planlæg pauser ind i mellem, det giver dig et pusterum, og det har du brug for. Måske behøver du ikke nå alt inden ferien, for familien og din bolig kræver nemlig også, at du er til stede.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner vil få mange dejlige stunder først på måneden, hvis I er sociale og tager til diverse arrangementer, senere bare hjemme og jer to uden for mange andre, der bliver involveret. I kan med held lægge nye planer sammen, men det skal være af den sjove slags. Er du ikke i et forhold, vil første halvdel af juni blive den mest spændende. Herefter vil du sikkert ikke have den store interesse for at prøve.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Stenbuk og Jomfru

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være