Christianes magiske ferie på Sicilien

Annonce for Oslo Skin Lab

Jeg har aldrig være på Sicilien før – dette var første gang, men bestemt ikke den sidste. Jeg var afsted med min familie og der var seriøst dømt hygge hygge hygge. 

Mit udmiddelbare indtryk af ø’en er:

  • Her bor øboere som er meget stolte af deres Ø.
  • Sicilien er en meget autentisk ø – hvis man vil væk fra hardcore turisme er dette stedet.
  • Sceneriet er råt og fyldt med historie.
  • Her var meget varmt.


Sådan pakker jeg
Da jeg pakkede min kuffert vidste jeg godt, at det ville blive varmt – men vi var afsted på et perfekt tidspunkt, nemlig i starten af juni. Da vi ankom var det 25 grader, da vi tog hjem, 10 dage senere, var det 34 grader. Jeg er en god pakker og jeg er kendt i venindekredsen for, altid at være hende der har den mindste kuffert med. Jeg pakker i sæt. Jeg ved præcis hvad jeg skal have på hver dag. Jeg ved også hvilke bukser jeg kan genbruge og til hvilke bluser. I am good like that.

Selvpleje på ferien
Alle mine hudplejeprodukter har jeg i små travelsizes. Mindre end 100 ml. for selv en 100ml flaske fylder meget. Det er svært ikke at være fortaler for The Solution, kollagenpulveret som plejer huden indefra, og forebygger fine linjer. Jeg tager det hver dag (og især) på ferien. De er nemme at have med on the go, da de kommer i de her meget praktiske små rør der er doseret til 1 dag. Når solen bager på vores hud er uv-strålerne med til at nedbryde kroppens naturlige kollagenniveau. Derfor er det vigtigt ikke at glemme, at tage sit kollagen ”skud” i sommerperioden. Og så bruger jeg faktor 50 og søger mere ind i skyggen.

Min mor var en tyv
Jeg havde taget mange rør med og det er jeg glad for – for jeg fik ikke lov til at have dem i fred efter at jeg havde fortalt min mor om virkningen!
Min hud har fået øget sin elastisitet og smidighed og jeg kan se markante ændringer ved de fine linjer jeg har ved øjnene, de er blevet mindre synlige. Jeg ønsker egentlig ikke at de går væk – blot at de holdes nede og ikke bliver dybe. DET hjælper kollagenpulver med!

Mindre sol – Mere spraytan
Derudover prøver jeg ikke at ligge, og bage i solen. Det har ellers været et af mine yndlings formål på ferier altid – bare at bage i solen! Men vi ved allesamme, at det IKKE er godt for huden. Jeg vil bare så gerne blive brun og jeg kan godt lide varmen – men jeg gjorde noget nyt i år. Jeg fik simpelthen en spraytan inden jeg tog på ferie for ikke at skulle stresse over at blive brun. Det var perfekt og jeg må bare sige – hold nu op der er faktisk rart i skyggen!!

Hvis I bruger rabatkoden CHRISTIANE her, så får i 65% rabat på jeres første pakke af “The Solution” – WUP WUP.


En magisk ferie
Det var en magisk ferie! Jeg havde lejet et hus tæt ved Noto. Huset lå forenden af en citronlund med privat adgang til naturresevatet: Riserva di vendicari. Faktisk var det ikke et hus jeg havde lejet. Lidt overrasket blev jeg, da vi fik en rundvisning i huset første dag. Det var stort som en borg – et slot. Det viste sig også, at det var et gammelt slot der sidenhen havde fungeret som oliepresseri og vingård. Det var stort – meget stort… tror man kunne sove 18 personer der. En kende for stort for mig… haha ja det kan faktisk godt blive for stort. Jeg sætter åbentbart grænsen ved 500 kvm haha! Men vi valgte ligesom de 2 stuer ud af de 6 kæmpe stuer, som vi ville bruge. Location, udsmykningen og stemningen i huset var dog helt fantastisk. Jeg savner det helt vildt blot ved at skrive om det. Vi endte med, at være i vores store hus, stort set hver dag. Hvis vi ikke selv lavede mad om aftenen, bevægede vi os ned igennem citronlunden til en helt lokal restaurant der lå for enden af markerne.

SICILIEN WE WIL BE COMING BACK.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og