Danmarks bedste guide til Aalborg

Annonce for Huawei

New York Times har denne by på en 8. plads over byer man bare SKAL besøge i 2019. De Danske Spritfabrikker blev grundlagt her og byen samler årligt 60.000 festglade mennesker, når der afholdes karneval. Det er selvfølgelig Aalborg oppe i det nordjyske vi taler om! Vi guider jer til hvilke steder, I ikke må gå glip af at opleve i Aalborg, og viser jer byen gennem Huawei P30 Pro’s kameralinse. Her på ChriChri-redaktionen sætter vi en stor ære i, nøje at udvælge de bedste spots til dig, og det er vist ingen hemmelighed at vi elsker steder med liv, sjæl, farver og glam! Der skal farve på drengen, som man siger 😀 Men hvis der er noget vi kvinder også kan lide, så er det at give hinanden endnu mere inspiration til go-to-places og MUST SEE steder. Så for at sikre, at vi sammensætter den ultimative guide til jer, har vi allieret os med Katrine Guldbæk fra Aalborg! Hun kender alle de skønne steder i byen – og hvad er bedre end en god portion insiderviden!

 

Aalborgs bedste bloggerspot
Hjelmerstald, 9000 Aalborg
Pris: Gratis

Hvis du ikke selv kommer fra Aalborg, går der måske lidt tid før du får øjnene op for en af Aalborgs bedst bevarede små gader. De små huse på Hjelmerstald dateres tilbage til 1600tallet, og emmer derfor af charme og udgør en hver blogger eller instagrammers drøm om et perfekt setting til et lille “outfit pic”. Som adressen nok afslører, var Hjelmerstald oprindeligt hjem for byens heste, som stod opstaldet her. Det er ikke helt de vibes vi får i dag, da Hjelmerstald er besøgt af rigtig mange bloggere og influencers. Hvis du foretrækker at dit Instagram feed ikke bliver for uroligt, kan du altid fyre op for portrætfunktionen så de farverige huse sløres og skaber en fin ramme om dit billede. Personligt elsker vi de charmerende huse, de brostensbelagte gader og de smukke stokroser. Der går da også fuld nørderi i den, når kameraet i Huawei P30 Pro smartphonen kan zoome helt absurd langt ind på fine detaljer i blomsterne! Hvis du har en to-go kaffe i hånden når du kommer til Hjelmerstald, gør du klogest i at drikke den inden du og veninderne går i fuld photo-shoot mode, for tiden løber hurtigt fra jer når samtlige funktioner i P30 pro’en skal afprøves 😉

Læs også: Danmarks bedste guide til Aarhus.

Aalborgs bedste brunchspot
Caféministeriet, Møllegade 19, 9000 Aalborg
Pris:$$

Hos Caféministeriet kan du få stort set alt hvad hjertet begærer, tilmed en plads i solen udenfor! Menuen står blandt andet på den famøse blogger-avokadomad og, hold nu fast, Caféministeriets Brazilian Bombshell Bowl – det er vi på redaktionen svært tilfredse med, for er det ikke noget med, man er hvad man spiser? Nu er det selvfølgelig ikke brasilianske bombshells der fotograferes i dag, men bemærk derimod hvor savlende lækker den brunch menu ser ud! Du kan være ligeglad med at parrene ved nabobordene kigger undrende, når maden arrangeres og flyttes rundt et par gange eller ti – billedet SKAL sidde lige i skabet! Do it for the gram, som man siger Resultatet bliver da også derefter, og din avo-mad har aldrig set mere indbydende ud. Your Instagram-feed will thank you! Benyt Huawei P30 Pro’s makrofunktion når du tager fotos af din mad, hvis du vil fange alle detaljer og farver i billedet!

Aalborgs bedste sweetspot
Musikkens Plads, 9000 Aalborg
Pris: Gratis

Havnefronten i Aalborg har gennemgået en kæmpe forvandling de sidste par år, og har indtaget rollen som Aalborgs nye, moderne og pæne ansigt ud til verden. Havnefronten står i kontrast til Aalborgs bykerne, de spots vi allerede har guidet dig til, som oser af sjæl og historie. Tag dine yndlingssneaks på og gå på opdagelse blandt de smukke bygninger på Havnefronten, hvor du bliver fyldt op med et perfekt mix af nymoderne arkitektur og gamle historier. Så hvis det er tid til at give dine venner på Facebook og Instagram et kulturelt indspark af højeste kaliber, kan du trygt teste dine evner som mesterfotograf af i Havnefrontens smukke omgivelser. Det er altså ret fantastisk, man ikke skal rejse længere væk, for at kunne se bygninger af denne støbning! Psst, øv dig gerne lidt ekstra på dine fotograferings-skills så du kan deltage i Huaweis “InFocus Awards” konkurrence om at vinde præmier på blandt andet op til 10.000 Euro. Vi lover at fortælle mere om denne konkurrence nederst i artiklen, så bare hæng med!

Aalborgs bedste dinnerspot
The Lighthouse – Street Food, Skudehavnsvej 35, 9000 Aalborg
Pris: $

Street Food er efterhånden et koncept vi kender rigtig godt, og måske du har oplevet Aarhus’ svar på Street Food i de gamle DSB-garager ved Banegårdspladsen, eller kan huske dengang Street Food-konceptet rykkede ind på Papirøen i København? Aalborg Street Food har lagt hårdt ud med en topplacering for deres 16 køkkener, der skaber det perfekte setup til en casual aften, hvor alle dine veninder kan få lov at spise lige præcis det, de hver især har lyst til! Der er noget helt særligt over den afslappede stemning, der følger med bord/bænke sæt og øl på fad. Aalborg Street Food rammer virkelig sømmet på hovedet, da de har placeret sig med direkte adgang til havnekajen og kig til Nørresundby. Normalt er der jo ingen garantier her i livet, men Aalborg Street Food har i hvert fald gjort sit for at garantere de bedste rammer for jeres eftermiddag eller aften. Er dine venner egentligt ligeså obsessed med at tage billeder af jeres aften, som du er? Hvis ikke, er vi sikre på at du nok skal sørge for at tage billeder nok for jer alle – det er trods alt dig, der har det lækre kamera i Huawei P30 Pro’en! Street Food Aalborg serverer retter fra 50kr, så alle kan være med!

Aalborgs bedste hidden gem
Fjordbyen, en del af Fjordparken, 9000 Aalborg

Pris: Gratis

Her er stedet som kun en ægte insider kender til, så det er fantastisk vi har allieret os med Katrine Guldbæk, der kender Aalborg ind og ud! Fjordbyen er oplagt at besøgte i forbindelse med din middag på Street Food, da det ligger nabo til The Lighthouse. Fjordbyen er bygget op af en masse farverige og selvbyggede hus- og skurvogne. Mangfoldigheden er lige så sprudlende som farverne på de små hjem og vidner om alle de kunstneriske og kreative sjæle, der residerer i Fjordbyen. Hvis du vil have fjordby-viben helt ind under huden, kan du aflægge ”Kulturen” et besøg! Her er der altid kolde øl på køl, og du er sikret at gå derfra med en håndfuld nye venner og en masse spændende røverhistorier rigere! Er det mon Fjordbyens svar på Gossip Girl? Vi siger i hvert fald aldrig nej til en god historie

Læs også: Det skal du lave i din weekend i Aalborg.

Hvis du alligevel skal til Nordjylland, er der ikke rigtig nogen vej udenom Aalborg! Om så du er til spændende kultur, betagende arkitektur, lækker mad eller gode bloggerspots så har vores Aalborg-guide noget for enhver smag. Du kan da også prøve at gå på opdagelse i byen, og finde dine egne små sweet spots.
For fotoinspiration kan du tjekke Huaweis “InFocus Awards” konkurrence-vindere ud lige her og få inspiration til smukke motiver og måder at bruge dit smartphone-kamera på.

Glem ikke at tjekke ind med #ChriChricityguide, så vi kan følge med i alle jeres skønne oplevelser.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Emma

    Næste gang, at i er et smut forbi Aalborg. Så tag på cafe Good life society, det er den fineste lille cafe og totalt instaværdig!!

    1. Yas! Tusind tak, Emma! Vi elsker gode tips og insiderviden! Den café skal helt sikkert prøves næste gang vi aflægger Aalborg et visit! Kh Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og