Danmarks bedste guide til København

Annonce for Huawei 

København er meget mere end Tivoli, Den lille Havfrue og smørrebrød i Nyhavn. København er kendt ud i verden for at være en af de mest charmerende byer. Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage veninden under armen og opleve Københavns mest fancy, kulinariske og kulturelle spots, der tilmed vil få din instragramprofil til at stråle. Vi har været ude med vores nye Huawei P30 Pro smartphone for at tage billeder af de bedste insiderspots til dig.

Københavns bedste brunchspot
Atelier September, Gothersgade 30, 1123 København K
Pris: $$

København byder på nogle af de mest charmerende brunchsteder, og midt i indre by finder man den lille café Atelier September. Start jeres dag med caféens lækre brunch til priser ml. 35 – 95 kr. Menukortet inkluderer blandt andet yoghurt m. hjemmelavet granola, blødkogte æg med frisk rugbrød og selvfølgelig den bloggerfamøse avokadomad. YUM!

Når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage det perfekte billede, der får veninderne til at måbe af misundelse. Med den nye P30 Pro Smartphone fra Huawei, får du nemlig mulighed for at anvende den smarte “Food”-indstilling på kameraet, som indfanger alle de lækre detaljer. Hvis du som os, også er lidt nysgerrig på, hvor mange kalorier du faktisk omsætter under sådan et festmåltid, så har kameraet også en funktion, der kan fortælle dig specifikt, hvad det er for en madvare, du spiser, samt hvad den indeholder af kalorier. Så ved I også, hvor mange timers shopping, der venter jer resten af dagen, før I har forbrændt måltidets kalorieindtag.

Københavns bedste Bloggerspot
Botanisk Have, Gothersgade 128, 1123 København K
Pris: GRATIS

Det nyrestaurerede Palmehus er uden tvivl et besøg værd. Ikke kun på grund af de eksotiske og sjældne planter, som man kan opleve der, men ligeledes på grund af den spektakulære botaniske samling, som skaber de perfekte rammer for et strålende og fuldendt instagrambillede. MEN hvis du vil have en helt fantastisk og ganske gratis oplevelse i KBH, så gå en tur i den åbne Botaniske Have. Sørg for at komme rundt i alle krogene, på højene og bag de store rododendroner, hvor der er både ro og den perfekt backdrop til mange smukke billeder. Med kameraindstillingerne på Huawei P30 Pro er det muligt at zoome ind sådan, at de fantastiske blomster og planter virkelig kommer til sin ret og skaber visuelt tiltalende billeder, der får dine venner til at gøre dig kunsten efter.

Læs også: Danmarsk bedste guide til Odense.

Københavns bedste dinnerspot
Lolly CPH, Rådhusstræde 7, 1466 København K
Pris: $$

Lolly er den nye dreng i klassen, og de holder til i Rådhusstræde. De har i dén grad ramt vores madglade sjæle med deres lækre thai food og om muligt endnu mere lækre cocktails! Med andre ord er Lolly det ideelle sted at besøge, hvis du trænger til nogle tropical vibes og farverige cocktails, inden du rammer natklubbernes dansegulv! Nå jo, og så kan du ikke besøge Lolly uden at blive fristet til at klikke et par billeder eller ti af deres serveringer, som er Paris Hilton i sine pink storhedsdage værdige! Det er altså heldigt, du har din Huawei P30 Pro med, for på trods af at du tog telefonen ud af opladeren sent igår aftes, så har du stadig batteri nok til at tage videre i byen og muligvis endda nå ud til brunch eller eftermiddagskaffe i morgen på én og samme opladning! Hvad mere kan en kvinde forlange? (måske en mand, der laver ligeså god mad, som kokken på Lolly gør?). Et måltid hos Lolly ligger på mellem 125-165kr og deres cocktails og Baby Coconuts spænder fra 60kr til 120kr.
Psst, de serverer også pitchers til 265kr, så der er ingen grund til at gå tidligt hjem!

København bedste natklub
Hello Coco, Nikolaj Plads 25, 1067 København K
Pris: $$

Københavns natteliv omfavner et utal af muligheder, når det kommer til valg af natklub. Det kan derfor ofte være svært at vælge. Hos ChriChri er favoritten dog Hello Coco, når det drejer sig om en bytur med pigerne. Hello Coco har netop åbnet udendørsservering på Nikolaj Plads, så vi anbefaler, at du starter med en plads i solen og et iskoldt glas rosé, før du rykker indenfor på natklubben. Med klubbens flamboyante indretning er det et MUST, at ens telefon holder hele natten til at kunne tage de nødvendige selfies. You know what they say: A picture or it didn’t happen. Derudover kan du også med p30 Pro tage billeder, selvom det er helt mørkt – need we say more?

Huawei afholder deres årlige “InFocus Awards” konkurrence, hvor alle, både amatør – og professionelle, kan indsende sine fotos og vinde vilde præmier. Se årets vindere lige her og få inspiration til smukke motiver og måder at bruge dit smartphone-kamera på.

Hvis du også er interesseret i de fire største fototrends på Instagram lige nu, så kan du se vores store guide lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive