Danmarks bedste guide til smilets by Aarhus!

Annonce for Huawei

Du kender nok typisk Aarhus for “Aros Panaroma Rainbow af Olafur Eliasson”, eller bare “Regnbuen” som den kaldes i aarhusianske folkemunde. Hvis Regnbuen slet ingen klokker ringer hos dig, så gør Anne Linnet, L.O.C og Thomas Helmig uden tvivl! De er blandt de kendte danskere, der kommer fra Jyllands hovedstad, Aarhus. Aarhus var også Europæisk kulturhovedstad i 2017, men hvis du har brug for en guide, der rækker ud over den kulturindsprøjtning, som et Aarhus-visit kan byde på, så bare læs med videre her! Vi guider dig til vores yndlings-spots i smilets by, og lur os om ikke du får et fif eller to med på vejen til, hvor du kan fange det bedste billede, du kan pryde dit instagram feed med!

Aarhus’ bedste Is
Rosensgade 34 tv., 8000 Aarhus
Pris: $

Hvis der er noget vi her på redaktionen har en svaghed for, så er det is! Vaniljeis, chokoladeis, jordbæris YOU NAME IT – we eat it! Men hvis du skal forkæle dig selv lidt ekstra en dag du er i Aarhus, så skylder du dig selv, og dine smagsløg, at svinge forbi Mammis Gelatos i Latinerkvarteret. Som om isen i sig selv ikke er insta-friendly nok så har Michelle, der står bag Mammis Gelato, indrettet sin isbiks helt fantastisk, og just as we prefer it – ALL PINK! Mammis Gelato laver, som navnet indikerer, gelato is, og du kan få både cannolis, islagkager, et stort udvalg af kugler samt hjemmelavede ispinde! Skynd dig at fange et billede af pragteksemplaret før den smelter! Med Huawei P30 Pro’s “Good Food” funktion fanger du alle juicy details i isen og efterlader dine veninder ishungrende misundelige, når de ser din seneste Insta-story!
Priserne hos Mammis varierer fra 25kr for en cannoli, 38kr for hjemmelavede ispinde til 29-53kr for kugleis!

Aarhus’ bedste brunchspot
Langhoff & Juul, Guldsmedegade 30, 8000 Aarhus
Pris: $$

Selvom der kun bor cirka en tredjedel mennesker i Aarhus, sammenlignet med København, føles udbuddet af caféer og restauranter alligevel nærmest lige så stort og indbydende! Et af vores absolut go-to-steder finder du i hjertet af Aarhus i Guldsmedegade. Langhoff & Juul byder på økologi, social dining og er indrettet med nyt og gammelt, der pirrer nysgerrige sjæle som os, der elsker unikke detaljer og kræs for øjnene – og ganen ikke mindst!
Plus, det vintage service de benytter gør sig VIRKELIG godt på madbilleder ;-). Faktisk kan du være sikker på at indfange alle de lækre detaljer i maden med Huawei P30 Pro’s Food indstilling. Så kan du jo altid finde billederne frem i din smartphone, når du en dag sidder hjemme i sofaen og har de vildeste cravings!
Langhoff & Juul tilbyder både den simple morgenmad fra 59-79kr hvor du kan få enten pandekager eller et grovstykke med syltetøj inklusiv kaffe. Hvis du har lidt bedre tid, eller føler du har fortjent lidt ekstra, serverer de brunchmenuer fra 148kr. De har faktisk tilkøb af bobler til 78kr, så hvis alle pigerne er samlet, kan I med fordel trække ud i baggården, hvor der er lidt højere til loftet! Med P30 Pro’ens kalorietæller kan du hurtigt finde ud af hvor meget brie og café latte du kan indtage – og i så fald hvor mange runder i Latinerkvarterets gader du skal rende – husk, at jo mere du bærer på (læs: shoppingposer) jo mere forbrænder du!

Læs også: Danmarks bedste guide til København.

Aarhus’ bedste natklub
LouLou, Åboulevarden 25, 8000 Aarhus
Pris: $$

Okay girls! Vinen er ved at kick’e ind. Du og pigerne har fået klikket jeres flawless selfies hjem (ja det her skal alle næsten have lov at prøve selv, men Huawei P30 Pro formår somehow at tage de BEDSTE selfies!). Nu er I klar til at finde Aarhus’ bedste dansegulv, med de bedste tunes til at holde jer dansende hele natten lang. Hos LouLou ved Åen i Aarhus kan du slippe din indre Beyoncé løs – eller Freddie Mercury, hvis det er mere din stil. Væggene i lokalerne er prydet med flamingoer og eksotiske blomster, og bartenderne bærer skjorter og seler, mens de mixer den ene lækre cocktail efter den anden. Det er alt sammen med til at gøre oplevelsen helt unik for Aarhus’ natteliv! Du kan også sagtens hive din Huawei smartphone op af tasken på LouLou, for med nat-funktionen i kameraet, kan du nemt forevige selv de seneste nattetimers oplevelser. Dagen efter kan du nemlig helt sikkert også glæde dig over, at du snappede et par gode billeder af veninderne i de lækre omgivelser hos LouLou! Fik vi sagt, at Huawei’s P30 Pro tager fuldstændig vanvittigt gode selfies!?..Hos LouLou tilbyder de klassiske drinks fra 65kr, og deres cocktails starter fra 95kr.

Aarhus’ bedste bloggerspot
Væksthusene i Botanisk Have, Peter Holms Vej, 8000 Aarhus
Pris: Gratis

Midt på Vesterbro(altså den Vesterbro i Aarhus) ligger en lille perle, hvor du kan drømme dig ud i den store verden til mere eksotiske himmelstrøg! Væksthusene i Botanisk Have byder på alt fra ørkenens kaktusplanter til junglens frodige planteliv. Mon du kan nå at fange et billede af en sommerfugl? Huawei P30 Pro har både 5 gange optisk zoom og 50 gange digitalt zoom!! Så ja, du kan helt sikkert fange et par gode billeder af det smukke dyre- og planteliv, uden at skulle stikke kameraet helt tæt på og skræmme sommerfuglene væk. Men lad os nu være ærlige – vi er jo kommet for palmerne! Vi elsker palmer, og de gør altså bare ethvert billede lidt mere lækkert end de grantræer det meste af Danmark ellers er dækket af! Intet hate mod grantræerne, men de peaker altså bare lige lidt mere op til jul end resten af året. Så, palm trees -YES please. Ja ja, det var meningen at det skulle rime! 😉 Tag ud og udforsk Væksthusene og resten af Botanisk Have. Vi garanterer at der er læssevis af fine ”bloggerspots” hvor du i fred og ro kan opdatere dit #outfitoftheday!
Hvis du i øvrigt er lige så glemsom som os, når det kommer til at få ladet din smartphones batteri op, så frygt ej! Huawei P30 Pro kan lynhurtigt oplade med sin super charge funktion, så du kan fyre batteriet op på næsten 70% på en lille halv times tid. Det passer lige med den tid man bruger på at gøre sig klar, inden man skal ud af døren – eller er det bare os?

Huawei afholder deres årlige “InFocus Awards” konkurrence, hvor alle, både amatør – og professionelle, kan indsende sine fotos og vinde vilde præmier. Se årets vindere lige her og få inspiration til smukke motiver og måder at bruge dit smartphone-kamera på.

Glem ikke at tjekke ind med #ChriChricityguide, så vi kan følge med i alle jeres skønne oplevelser.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og