Dit Horoskop: juli

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested og -tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Dit november-horoskop: Vædderen 

Det bliver ikke en let måned, du vil nok mene, at der er noget galt med dig, du vil være hård mod dig selv og kæmper med tvivl og dit ego. Der sker forandringer, men du kan holde stædigt fast ved gamle mønstre. Arbejder du med dig selv, så vil du se store forandringer, når du når september.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et forhold, så vil du ikke være den letteste at være sammen med. Du vil nemlig ikke være så komfortabel i forhold til dine følelser og dit eget værd. Det kan derfor være svært for dig at åbne op. Hvis du ikke er i et forhold, så bliver måneden svær. Du mener måske basalt, at du ikke er værd at elske eller god nok. Fra den 22. juli vil tingene heldigvis ændre sig, her bliver det sjovt, og masser af romantik.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Løve eller Skorpion

 

TYR

Dit november horoskop: Tyren

Hvis du skal rejse i denne måned, så forbered dig på, at der kan opstå forsinkelser og aflysninger. Der kan også være udfordringer i familien, så det bliver svært, bare at læne dig tilbage og nyde det. Alt falder på plads, så hæng dig ikke i detaljer, men find på noget sjovt, der interesserer dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du må passe på med, hvad du siger, det kan knibe med kommunikationen mellem dig og din partner. Du har brug for anerkendelse og nærvær, og får du ikke det, bliver du hurtigt irritabel og stridslysten. Vær derfor åben omkring dine behov. Er du single, så vil anden halvdel af måneden blive den bedste for flirt og romantik. Du kan møde en partner, hvor det hurtigt bliver seriøst mellem jer, det er spændende.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling eller Stenbuk

 

TVILLING

Dit november-horoskop: Tvillingen

Gør status, det er en god periode til at se på dine værdier og foretage ændringer. Tiden er inde til at handle, selvom du vil opleve, at tingene ikke er så lette. Det du prøver at undgå, er netop det, du skal tage fat i for at få de gode resultater, der er mulige. Pas på dine penge, du kan være uheldig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, er du opsøgende og udadvendt. Du har normalt let ved at flirte, men nu er det endnu mere udtalt. Selvom der bliver masser af flirt, er det dog ikke sikkert, at du selv ønsker mere lige nu. Er du i et parforhold, så kan det komme til gniderier omkring penge, og I prioriterer forskellige ting. Det er ikke helt let for jer at tale jer tilrette, men du må gøre forsøget og være diplomatisk og fleksibel.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Skytte og Tvilling

 

KREBSEN

Dit november-horoskop: Krebsen

Hold ferie og tag nogle gode timeouts, det bliver en virkelig prøvende måned, hvis du ikke får noget tid alene eller kan slappe af. Der er mange svære tendenser lige nu, og det kan ramme dig hård. Det bliver ikke let for dig, at give udtryk for dine tanker og ønsker, så andre kan også misforstå dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der kan komme en del uenighed mellem dig og din partner. Det bliver ikke den letteste måned, for du ved mange gange ikke engang selv, hvad du ønsker. Tag dig tid til at tænke, men forfald ikke til negative tanker. Egentlig har du det bedst alene lige nu. Er du single, kan du sende modsatrettede signaler til en eventuel partner. Det skyldes, at du har svært ved at lukke nogen ind, da du er mere sårbar end ellers.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Jomfru

 

LØVE

Dit november-horoskop: Løven

Juli kalder på aktivitet, du har brug for, at der sker noget. Få dyrket noget motion, det hjælper på humøret og tager toppen af det til tider noget iltre temperamentet. Det er ikke alt, du har lyst til at dele med andre, og det er helt ok. Læg private planer for de næste måneder, du kan få stor succes.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er stor fokus på kærlighed og parforhold, din partner vil helt sikkert overraske dig, og måneden byder på mange sjove oplevelser. Det passer dig rigtig godt, for du har ikke lyst til, at det skal være så alvorligt. Hvis du ikke er i et forhold, så er det faktisk kun op til dig at sige fra og til. Du vil få mange interessante tilbud, men det skal være noget særligt, inden du får lyst til at ser på det seriøst.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vædder og Løve

 

JOMFRU

Dit november-horoskop: Jomfruen

Det kan være meget svært for dig og slappe af, da du ikke kan stoppe dine tanker. Du har masser af ideer, og samtidig tænker du sikkert over, hvad du vil fremadrettet. Tiden kalder på forandring, men du vil sikkert modsætte dig, men det gør det meget mere udfordrende. Du må arbejde med dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kommunikationen mellem dig og din partner kan være meget træg, misforståelser opstår let og det bliver svært for jer at finde harmonien. Du har brug for tid alene, så du kan føle efter, hvad du har behov for. Find på nogle fælles oplevelser, hvor I bare kan slappe af og komme væk fra krav og rutiner. Er du single, bliver det en måned fuld af sjov og flirt. Der er ikke tvivl om, at du bare skal kaste dig ud i det.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

 

VÆGT

Dit december horoskop: Vægten

Der er stor fokus på mål og karriere. Du er sikkert ikke helt tilfreds, og samtidig kan du tvivle på dig selv. Det kan ikke undgås, at mere tunge tanker dukker op. Alle former for samarbejde med andre går ikke helt så godt, og egentlig har du det bedst, når du selv kan bestemme og sætte tempoet.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sætter du kærlighed og dit parforhold på dagsordenen, vil du og din partner komme tættere på hinanden. I har brug for tid sammen, ikke for at tale med bare for at nyde hinandens selskab. Der må meget gerne ske noget aktivt, I kan være fælles om. Er du single, så kan du gennem venner blive introduceret for en dejlig, potentiel partner. Lad ikke andres mening holde dig tilbage, og glem fortidens skygger.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk og Fisk

 

SKORPION

Dit december horoskop: Skorpionen

Selvom du holder ferie og tingene går lidt langsommere i denne måned, er der fuld fokus på dine mål, karriere og arbejde. Måske er det noget nyt, som du kunne tænke dig at kaste dig ud i, og tiden er god til det. I det hele taget skal nye beslutninger tages, og du skal vælge, hvad du vil fremover.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en virkelig god fokus på kærligheden, hvad enten du er single eller i et forhold. Det er egentlig dig selv, der beslutter, om du vil skabe balance eller finde en ny partner. Du har under alle omstændigheder brug for, at der sker noget ud over det sædvanlige. Hold dig ikke tilbage, hvis du er single, og er du i et forhold, så ryst op i din partner, du kan sætte nogle ultimatummer, hvis det er nødvendigt.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion og Vandbærer

 

 

SKYTTE

Dit december horoskop: Skytten

Du må forberede dig på et par tilbagefald, du kommer til at tage fat i opgaver og projekter, du egentlig mente var færdige. Tingene går generelt ikke så hurtigt, som du kunne tænke dig, derfor er det perfekt, hvis du har ferie og kan slappe af, når du vil. Vent helts med at begynde på noget nyt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Misforståelser opstår let mellem dig og din partner. Der kan være emner, der er svære at snakke om, med det er nu, du skal åben op, I kan få dem løst. Der er ikke noget, der er let, men det bliver bedre. Husk at finde på sjove oplevelser, det skal ikke være alvorligt hele tiden. Der er spændende muligheder for dig, der er single, men du mister meget hurtigt interessen, hvis en potentiel partner er for kedelig.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

 

STENBUK

Dit december horoskop: Stenbukken

Hvis du ikke passer på, kan du bruge meget tid på at spekulere og bekymrer dig. Det er vigtigt, at du prøver at være i nuet og ikke hænger dig for meget i de ting, du ikke kan gøre noget ved. Foretag de forandringer, der er gode for dig, det skaber forløsning og klarhed inden for de næste måneder.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er ikke altid den letteste at være i selskab med. Du vil nemlig bære hele verdenen på dine skuldre, og det er der ikke meget sjov ved. Slap af og vær impulsiv sammen med din partner, så i får nogle stunder, hvor I kommer tættere på hinanden. Der er ikke tvivl om, du kan finde dig en partner, hvis du er single. Du har behov for én, der ikke er selvcentreret, men alligevel stærk,  modig og udadvendt.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

 

VANDBÆRER

Dit december horoskop: Vandbæreren

Du er ikke bange for at tage en chance og begynde på noget nyt. Du vil også have held med det og energien til at få det gjort færdigt. Det betyder meget for dig, hvad andre mennesker gør og mener, og det kan lægge en dæmper på den succes, du ellers vil opnå. Tænk på dig selv i stedet og vær lidt egoistisk

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Romantiske muligheder opstår, men du ønsker ikke, at det bliver alvorligt for hurtigt. Sørg for derfor at tage det stille og roligt, men du bliver nød til at vise, at du faktisk er interesseret. Har du en partner, så finde på sjove og impulsive tiltag. Når I foretager jer noget sammen, øges harmonien, og I vil føle jer meget tættere. Det er også en god ide, hvis I kommer lidt væk, på en ferie eller nogle udflugter.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Vædder

 

FISK

Dit december horoskop: Fisken

Du er ikke bange for at tage en chance og begynde på noget nyt. Du vil også have held med det og energien til at få det gjort færdigt. Det betyder meget for dig, hvad andre mennesker gør og mener, og det kan lægge en dæmper på den succes, du ellers vil opnå. Tænk på dig selv i stedet og vær lidt egoistisk

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Romantiske muligheder opstår, men du ønsker ikke, at det bliver alvorligt for hurtigt. Sørg for derfor at tage det stille og roligt, men du bliver nød til at vise, at du faktisk er interesseret. Har du en partner, så finde på sjove og impulsive tiltag. Når I foretager jer noget sammen, øges harmonien, og I vil føle jer meget tættere. Det er også en god ide, hvis I kommer lidt væk, på en ferie eller nogle udflugter.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Vædder

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er