Kom nu Christiane…så gør dog noget ved det!

Annonce for Desenio

Kære plakat på væggen der…Hvorfor er det, at du og lamper bare for evigt er mit hængeparti? I så lang tid har jeg levet med dårlig lyssætning fordi jeg leder efter den helt rigtige lampe og det samme, nej faktisk værre er det, med de tomme vægge der skriger efter at blive en helhed med resten af rummet. I hvert et hus eller lejlighed jeg har boet i, er det mine største hængepartier. Jeg glor bare ind i tomme vægge!

På mit kontor ligeledes.
Her har vi dog også den udfordring at bygningen er strengt fredet og udlejer har nærmest fået det printet ind i min hjerne at det ikke er en super ide at lave huller i væggen! Så hvad gør man?

Man venter og venter og får INTET gjort.
Jeg VED at jeg taler til nogle fellow kvinder der i den grad kender til problemet! Jeg har bare haft det sådan, hvor pokker skal jeg begynde at lede?…Derfor var det, som en engel sendt fra himlen (okay måske lige i den overdrevne ende af ordvalg, men you get the picture), da Desenio dukkede op i min indbakke. Yes baby! Endelig ville jeg kunne komme dette udsmykningsproblem på kontoret til livs. Min opgave bestod i at finde de rette plakater til ChriChris head Office. Opgaven blev derved meget personlig for mig og jeg gik til den med det samme.

(pssst har du set at du kan få rabat lige nu med nedenstående ChriChri kode!!! )
Rabat til alle ChriChri læsere: 25% med koden ChriChri25. Gælder fra den 5-8 juli
*Koden inkluderer ikke rammer samt håndplukkede-/samarbejde og personlige billeder*

Lettere sagt end gjort.
Min kreative, detalje-nippende og, til tider, forvaskede hjerne, går helt i selvsving når jeg får muligheden for at være krea-krea og skabe et univers. Kender I ikke det? Der er SÅ mange flotte plakater på hjemmesiden. Det tog mig 3 dage og mit endelige udvalg stak i så mange forskellige retninger, at jeg endte med et udvalg på 120 plakater og jeg skulle egentlig kun bruge 3!

Herover har jeg valgt disse tre plakater:
Old Fashioned drink plakatSoul SisterBryster 😉

Men må bare sige min erkendelse er at: sådan er det bare! Du kan ikke komme frem til det rigtige valg uden den proces. Du er nødt til at starte med at vælge mere end du har brug for – for derefter at vælge fra. Og mit mantra har altid været, at i fravalget ligger det helt rigtige valg.

Først ville jeg ha en masse stærke farver. I ved, pigede plakater, sådan rigtig chrichri’sk! Men da jeg tænkte efter, stod det klart, at alt vi producere på chrichri larmer – vi larmer i vores farver, vi larmer på instagram, ja selv vores sprog og tone of voice (som ikke er påtaget men er sådan vi er) larmer! Der er fart over feltet og vi er alle meget ihærdige og arbejdsomme, vi har burg for en modsætning i vores arbejdes miljø – RO. Så jeg endte ud med dette valg… nu håber jeg bare pigerne på kontoret kan li det!

Herover har jeg valgt disse tre plakater:
Stor kvinde bagfra – Lille kvinde – Gul altan

Ps: tak desenio for at jeg endelig fik taget mig sammen. Super fedt site i har med alt hvad hjertet begærer af illustrationer, fotokunst og grafiske plakater. Så tjekket!!! Gå ind og følg @desenio for mere inspiration.

Rabat til alle ChriChri læsere: 25% med koden ChriChri25. Gælder fra den 5-8 juli.
*Koden inkluderer ikke rammer samt håndplukkede-/samarbejde og personlige billeder*

Prøv også at tjek deres instagram ved lejlighed for inspiration @desenio.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Nicole

    Hvor er den fine kjole fra, som Christiane har på? 🙂

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og