Velkommen til Odense: Din byguide til eventyrets hovedstad

Annonce for Huawei

Odense er kendetegnet ved sin eventyrlige udstråling, at være Danmarks tredjestørste by og ikke mindst H.C Andersens hjemsted. For at kunne give dig de bedste spisesteder og eventyrlige oplevelser, har vi hos ChriChri, i samarbejde med Huawei, udforsket den charmerende by, som emmer af magi. Vi har selvfølgelig fået hjælp af en af Odenses egne eksperter Christina Melchiors (@c_and_thecity), som har ført os gennem Odense og delt de bedste tips som kun en ægte insider kender.

Odenses bedste brunchspot
Nouvelle, Pogestræde 31A, 5000 Odense C
Pris: $$
@nouvelle_ode

Det bugner med lækre spisesteder i Odense, hvilket kan gøre det til en udfordring at vælge. Bevæger man sig ned ad en af de charmerende sidegader i den indre bydel, vil man støde på den lille perle Nouvelle, som serverer morgenmad og frokost lavet på gode råvarer. Du sammensætter selv dit måltid af små retter fra menukortet, som byder på alt, hvad hjertet kan begære.
Med restaurantens farvestrålende indretning og den æstetisk pleasende anretning af maden, er der altså ingen undskyldning for ikke at booste din Instagram med et billede eller to. For at opnå det perfekte billede kan du med den nye Huawei P30 Pro nemt og hurtigt anvende den funktionelle ‘Food’-indstilling på kameraet. Med få klik og lidt hjælp fra teknologien bag indstillingen har du det perfekte billede, der indfanger enhver detalje, og gør dit restaurantbesøg til et vaskeægte ‘instagram-worthy’ moment.

Odenses eventyrlige familiespot 
HC. Andersen Paraden, H.C. Andersen Haven, 5000 Odense C
Pris: Gratis

Eventyr, kultur og sjov går op i en højere enhed, når H. C. Andersen Paraden optræder på Slotsscenen i den smukke Eventyrhave. Du vil hurtigt fornemme en ægte eventyr-stemning, når de 24 unge og voksne skuespillere optræder med 24 af H.C. Andersens velkendte eventyr. Inviter familien med til en magisk forestilling under åben himmel og oplev underholdning i særklasse for både børn og voksne. Når øjeblikke som disse skal foreviges med et billede så frygt ej, hvis I ikke var nogle af de heldige, der fik scoret pladserne helt fremme ved scenekanten. Huawei har nemlig med sin P30 Pro sørget for en ultra god ‘zoom’ funktion, der sikrer, at du kan fange alt i en høj opløsning og således stadig opnå en billedkvalitet i verdensklasse.
Efter en underholdende 24 minutters forestilling er det muligt at få taget billeder med de velkendte karakterer, som Klods-Hans, Den gamle heks fra Fyrtårnet og den smukke prinsesse. Indstil kameraet på din Huawei P30 Pro til “portræt”, og opnå en ekstraordinær god billedekvalitet.

Læs også: Danmarks bedste guide til Aalborg.

Odenses bedste bloggerspot
Odenses historiske bydel, 5000 Odense C 
Pris: Gratis

I den charmerende, og smukt bevarede, historiske bydel i Odense, vil I kunne opleve de skæve og pudsige facader af bindingsværk, der på sin helt egen måde skildrer historien om Odense gennem forrige århundrede. I gadernes færden vil I opdage smukke og uimodståelige stokroser, der naturligvis vil tage sig godt ud på ethvert bloggerbillede. Anvend her Huawei AISLong Exposure Shot til at bringe de smukke detaljer frem i billedet og skab på den måde jeres eget mesterværk, der adskiller sig fra alle andre. Det er noget, vi elsker hos ChriChri.

Odenses bedste dinner spot
Kok og Vin, St. Gråbrødrestræde 19, 5000 Odense C
Pris: $$$

Der kan ikke herske tvivl om, at det franske køkken er en af vores favoritter, hvorfor vi også har forelsket os i det sjælfulde franske brasserie, Kok og Vin, der ligger i hjertet af den eventyrlige by. Der er fokus på de gode råvarer, når Kok og Vin byder på klassiske franske signaturretter, såsom Paneret rillettes med stegt foie gras & spejlæg, østers og skiftende tavleretter. De tætstående borde i restauranten giver en livlig stemning, der understøttes af et yderst gæstfrit personale, som elegant præsenterer de udvalgte retter. Før du kaster dig over de pragtfuldt anrettede serveringer, så glem ej at tage et par billeder til veninderne. Med Huawei P30 Pro har du naturligvis altid din personlige kamera-ekspert lige ved hånden. Med mobilens ekstraordinære teknologi, kan du uden en eneste justering opnå klarhed i dine billeder. Med andre ord, du har det perfekte billede på blot få sekunder, hvilket giver dig mulighed for at spise din mad, mens den endnu er varm.

Huawei afholder deres årlige “InFocus Awards” konkurrence, hvor alle, både amatør – og professionelle, kan indsende sine fotos og vinde vilde præmier. Se årets vindere lige her og få inspiration til smukke motiver og måder at bruge dit smartphone-kamera på.

Glem ikke at tjekke ind med #ChriChricityguide, så vi kan følge med i alle jeres skønne oplevelser.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og